Birlik Vakfı`nda Bayramlaşma

Birlik Vakfı`nın geleneksel hale gelen bayramlaşma programının 31.si Vakıf Genel Merkezi`nde yapıldı.

Gündem 12.08.2013 15:12:45 0
Birlik Vakfı`nda Bayramlaşma

 

Birlik Vakfı`nın geleneksel hale gelen bayramlaşma programının 31.si Vakıf Genel Merkezi`nde yapıldı. 

Çemberlitaş`ta bulunan vakıf genel merkezinde yapılan ve yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programına, Mütevelli heyeti başkanı Mehmet Alacacı, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Merkez Valisi Kasım Esen`in yanısıra çok sayıda Bürokrat, Yerel Yönetici, Akademisyen, İş Adamı, Gazeteci-Yazar, Vakıf Üyeleri ve Gençlik kulübü Genç Birlik Üyeleri ile birlikte çok sayıda davetlinin katılımı gerçekleşti.

Vakıf yemeği ikramı ile başlayan programda Mütevelli heyeti Başkanı Mehmet Alacacı bir konuşmada yaptı. Alacacı konuşmasında Vakfın tarihçesi ve kuruluş amacı hakkında bilgi verdi. "Bizim en önemli zenginliğimiz, otuz bir yıldır sürdürdüğümüz bu güçlü birlikteliğimizdir" diyen Alacacı, bu birlikteliğin daha da güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu. 

Başkan Alacacı, "Bu güzel bayram gününde burada bizleri yalnız bırakmayan bütün üyelerimize teşekkür ediyor ve bütün misafirlerimizin Ramazan Bayramı`nı tebrik ediyorum" dedi.

Ayrıca yakın tarihte vefat eden ve vakfa önemli hizmetleri bulunan değerli fikir adamı Mustafa Miyasoğlu dualarla yad edildi. Daha sonra kısa tanışma programı ile katılımcılar kendilerini tanıtıp bu önemli gün ile ilgili dilek ve temennilerini ilettiler. Tanışma programının ardından vakıf bahçesinde geleneksel bayramlaşma programının ardından yapılan vakıf duası ile program sona erdi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00