BİTEZ RED DRAGON İŞLETMEDE DE ÖDÜL SAHİBİ

Türk Dünyasından Haberler 23.05.2014 16:19:10 0
BİTEZ RED DRAGON İŞLETMEDE DE ÖDÜL SAHİBİ

Geçenlerde Bitez’deki Red Dragon’da akşam yemeği yedik. İşletmeyi Coşkun Işık yapıyor. Red Dragon baştan sona yenilenmiş. Personel çok deneyimli, mutfak zenginliği ile dikkat çekiyor. Coşkun Işık” Türk ve Dünya mutfaklarının zengin çeşitliliğini sunuyoruz. Mutfağımıza çok önem veriyoruz. Yerli ve yabancı müşterilerimiz restoranımızda istediği her şeyi bulabiliyor” diyor.

                                                Şimdilerde turizm mevsiminin başladığı Bodrum’da hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön plana getiren çok az işletme var. Birçok işletme 3 aylık sezonunu çok para kazanarak geçirme hesabı yapıyor. Red Dragon işletmelerinin bu anlayışın dışında olduğunun altını çizmek istiyoruz.

                                                 Daha önce Red Dragon zinciri Haşim Işık’a aitti. Haşim Işık, işlerinin yoğunluğundan bazı restoranları kardeşlerine bıraktı. Şimdilerde Bodrum Marina’daki işletmeyi oğlu Tolga Işık ile yürütüyor. Bitez Red Dragon’un işletmeciliğini de küçük kardeş Coşkun Işık üstlenmiş. İşletme bir marka haline geldiği için tanınıyor ve tercih ediliyor.

                                                  Bitez Red Dragon’un Halkla İlişkilerini Engin Gündüz üstlenmiş. Deneyimli ve daha önce de Red Dragon’un değişik restoranlarında çalışmış olan Engin Gündüz, ustalığını şimdi burada konuşturuyor. Davut Dağdelen, Bitez Red Dragon’un Şef garsonu olarak görev yapıyor. Mutfak ise yine çok deneyimli aşçı Niyazi Yapar’a emanet edilmiş. Coşkun Işık “Eksikliklerimizi gördükçe bunları da gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz mükemmeli yakalamak” diyor.

                                                   Mutfak ve yemeklerin sunumu gerçekten mükemmel. Bu tür uluslararası restoranlarda hizmet kalitesi de önemseniyor. Sunum ayrı bir özellik ve ustalık istiyor. Personelin konuklarla iletişimi ve saygısı da Bitez Red Dragon’a ayrı bir zenginlik katıyor.

                                                    Uluslar arası alanda hizmet veren restoranlarda fırının da önemli olduğunu söylemliyiz. Bitez Red Dragon, aynı zamanda taş fırını ile yemeklere ayrı bir zenginlik katıyor. Sabah kahvaltılarda sıcak lavaş, pide ve diğer fırın çeşitliliği bu restoranın değerini artırıyor. Aynı zamanda öğle ve akşam yemeklerinde de fırın aynı anlayışla hizmet veriyor.

                                                   Bir önemli nokta da Bitez Red Dragon’da ızgara çeşitlerinin kömür ateşinde pişirilip servis edilmesidir. Özellikle Türk mutfağının vaz geçilmezleri ızgara çeşitleri, yine fırında pişen sıcak lavaşlarla servis edilerek müşteri memnuniyetinin artırılmasına katkı sağlıyor. Uzakdoğu yemekleri sevenler için de burada bazı çeşitlilikleri bulmak mümkün.
 ARTUKLU HABER AJANSI-BODRUM
e.mail: necdetbuluz@gmail.com
            necdetes@mynet.com
 

Anahtar Kelimeler:
42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79