Bitmeyen Çile : ? Kesik Köprü?..!

2015 ? 2016 Akademik Güz yarıyıl dönemin de Rektörlük Kampüs?ü içerisinden yeni Malatya Yolu Kesik köprü Mevkisi?ndeki yeni yapılan yerleşkesine taşınan İletişim Fakültesinin sıkıntıları çözülmüş değil.

Gündem 19.11.2015 14:58:02 0
Bitmeyen Çile : ? Kesik Köprü?..!
2015 – 2016 Akademik Güz yarıyıl dönemin de Rektörlük Kampüs’ü içerisinden yeni Malatya Yolu Kesik köprü Mevkisi’ndeki yeni yapılan yerleşkesine taşınan İletişim Fakültesinin sıkıntıları çözülmüş değil.
 
Rektörlük Kampüs’ü içerisinde ki fakülte binanın yetersiz kalması sonucu yeni Malatya Yolu Kesik köprü Mevkisi üzerinde ki yeni binasına taşınan İletişim Fakültesi’nin problemleri devam etmekte. İletişim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler ; sorunların çözülememesinden yakınıyorlar.Öğrenciler ; ”Tam olarak hazır olmayan binaya geçtiklerini , yetersiz koşullar içerisinde ders işlemek zorunda bırakıldıklarını , bunun da yeterli derecede bilgi donanımına erişmelerinde sıkıntıya sebep verdiğini söylediler”.
 
Öğrencilerin en çok şikayette bulundukları konu ise ulaşım sıkıntısı.
 
Öğrenciler; ”fakültelerine tahsis edilen otobüs sefer sayısının az olduğunu , bu sıkıntıdan dolayı saat başı kalkan otobüslerin yetersiz olduğunu, bunun ise derslerine geç kalmak istemeyen öğrencilerin birbirini ezercesine otobüse binmelerini ortaya çıkardığını. Bundan dolayı otobüslerde sayıca fazla olduklarından nefessiz kaldıklarını ve tehlikeli bir şekilde yolculuk yapmak zorunda bırakıldıklarını söyleyen öğrenciler ; ulaşım sıkıntısından dolayı derslerine ve yakın bir zaman da başlayacak olan sınavlarına sıkıntı yaşamadan yetişmek istediklerini , yetkililerin biran önce oturup bu sıkıntılı durumlar hakkında çözüm yoluna gitmelerini istediler.
 
Haber – Fotoğraf :Resul ÖNEN
 
 
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Artuklu Haber Ajansı'na aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı abone olmadan kesinlikle kullanılamaz.

31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19