Bluetooth Hoparlör Modelleri

Bluetooth hoparlör, elektronik cihazlarda çalan sesin volümünü arttırıp daha güçlü hale getiren ve bunu yaparken kablo gerektirmeyip bluetooth özelliğini devreye koyan farklı tasarımlara sahip bir cihazdır.

Tanıtım Yazısı 23.06.2020 11:18:29 0
Bluetooth Hoparlör Modelleri

Bluetooth hoparlör, elektronik cihazlarda çalan sesin volümünü arttırıp daha güçlü hale getiren ve bunu yaparken kablo gerektirmeyip bluetooth özelliğini devreye koyan farklı tasarımlara sahip bir cihazdır.  

 

Büyük hoparlörlerin yanı sıra portatif olanları gündelik hayatın akışına kolaylık sağlar. Gideceğiniz yere kolaylıkla götürebilir ve kablo karışıklığının derdini çekmezsiniz. Kaliteli bluetooh çekim gücü ile rahatlığını ortaya koyacaktır. Bluetooth hoparlör çeşitli tasarımlara ve renklere sahip olup, basit bir kurulum gerektirir. Ev, iş yeri ve daha birçok yerde masa üstü olarak kullanılabilecek hafifliktedirler. Üstelik tüm cihazlarda müziği oynatabilme özelliği, onu müzik tutkunları için oldukça kullanışlı bir seçenek haline getirir.

 

Bluetooth Hoparlör Teknik Özellikleri

 

Bluetooh hoparlör, devasa ses verme, kablosuz ve portatif olma özelliklerinin yanı sıra birçok teknik özelliğe sahiptir. Yerleşik güç amplifikatörü, kısa sürede şarj edilip uzun süre kullanıma hazır hale gelmesi, HD3 yüksek performanslı ses çıkışlarına sahip olmaları, kimi tasarımı dijital ekrana sahip olup internet ile bağlantı kurmaları onları daha tercih edilebilir kılar. Sinyal gücü, pil kapasitesi, akü gerilimi bakımından oldukça iyi teknik özeliklere sahiptirler. Frekans  tepkileri hızlı ve akıcı olup sesin kesintiye uğramasını önler. Bas ve tiz gibi kontrol tuşları ile sesi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Üstelik hepsinin 2 yıl garanti süresi mevcuttur. Siz de bu özelliklere sahip hoparlörleri incelmek istiyorsanız https://www.desibela.com/bluetooth-hoparlorler  linkinden bilgi alabilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Bluetooth Hoparlör Modelleri
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00