BÖLGE BAROLARI AMASYA?DA FUTBOL TURNUVASINDA BİR ARAYA GELDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Karadeniz Baroları Av. Nevzat Baysal Futbol Turnuvasının açılış törenine katıldı. 12 Haziran Stadyumunda gerçekleşen programa ayrıca Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Beledi

18.05.2016 20:05:52 0
BÖLGE BAROLARI AMASYA?DA FUTBOL TURNUVASINDA BİR ARAYA GELDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Karadeniz Baroları Av. Nevzat Baysal Futbol Turnuvasının açılış törenine katıldı. 12 Haziran Stadyumunda gerçekleşen programa ayrıca Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı Cem Boztaş, Amasya Baro Başkanı A. Melik Derindere ve protokol üyeleri katıldı. 

Törende TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ve Baro Başkanı A. Melik Derindere birer konuşma gerçekleştirerek turnuva hakkında bilgi verdiler. Verilen bilgilere Amasya Barosunun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve bölge barolarındaki avukatların oyuncu olarak yer alacağı futbol turnuvası İlimizde yapılacaktır.  

Bu kapsamda düzenlenecek olan bu organizasyonun Amasya’nın tanıtımı ve turizmi açısından önemli ölçüde faydalı olacağını söyleyen Vali Çomaktekin şunları kaydetti: “Bu turnuva çok iyi düşünülmüş bir turnuva. Karadeniz Bölgesinde futbol sevgisi çok yoğun. Futbol vesilesiyse Karadeniz Bölgesindeki avukat kardeşlerimiz kendi aralarındaki dostluğu, kaynaşmayı arttırmak üzere ve aynı zamanda kültür, tarih, medeniyetler şehri Amasya’da bulunarak, İlimizin güzelliklerini keşfetme ve yeni dostluklar edinme adına güzel bir turnuva tertip etmişler. Bu turnuvada emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Centilmence geçeğine inandığım bu turnuvanın sevgiye, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.” Törenin ardından turnuvanın ilk başlama vuruşu Vali Çomaktekin tarafından yapılırken, Amasya Barosu ve Sivas Barosu arasında oynanan müsabakanın ilk yarısını izleyen Vali Çomaktekin, daha sonra stattan ayrıldı. Söz konusu turnuva ilerleyen günlerde İlimizde devam edecektir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90