BORNOVA ERZURUMLULAR DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Bornova Erzurum ve Erzurum Sevenler Derneği, üyeleri özel bir restoranda düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.Konfederasyon seçimleri öncesinde bir araya gelen İzmir`de Yaşayan Erzurumlular istişarede bulundu.

31.01.2016 10:57:44 0
BORNOVA ERZURUMLULAR DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Bornova Erzurum ve Erzurum Sevenler Derneği, üyeleri özel bir restoranda düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.Konfederasyon seçimleri öncesinde bir araya gelen İzmir'de Yaşayan Erzurumlular istişarede bulundu.

Bornova Erzurumlular Derneği Önceki günlerde Toplanarak,yönetimi ve Mahalle Başkanları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yapmış ve Toplantıya Türkiye’de ilk defa 45 mahallede teşkilatlanarak, derinekleşmek için kolları  stvamıştı. Bu kapsamda Bornova’da bulunan 45 mahallede bir dernek adına mahalle Başkan’larından oluşan yapıda 3 kişilik temel bir organizasyon kurulmuştu.
Mahalle başkanı ise mahallesinde üye çalışmaları ve mahallenin sorunları, mahalle halkının kaynaşma ve dayanışması vb. istekleri gibi konuları dernek yönetimi ile paylaşarak, çözüm bulma yolunda çalışmalar yamak üzere çatı oluşumu  yapılanmıştı.
Dernek başkanı SİNAN GÜLTEKİN ve Yönetim Kurulu Üyeleri İkram Aydemir, Abit Eser, Taner Kılıç, Yunus Diler, Mine Akkuş, Levent Koç, Sevinç Çelik, Barış Bayniş, Güven Emsen, Aynur Doğan, Hatice Çam, Osman Burul, Eren Kurt, Aliye karaman, Şerafettin Bayniş, Abdulkadir Kılbaş, Alparslan Cindilli’den oluşan ekip, çalışmalara hemen başlayarak,Bornova'da teşkilatlanma çalışmaları için kolları sıvamıştı.

İzmirde yaşayan ve Ak Parti'den 2.Bölge Milletvekili Aday adayı olan kendisi de aslen Erzurumlu olan sevilen İş adamlarından Levent Koç ,  destek ve önem verdiği çalışmalara katılarak Oluşumun İzmir'de başarılı olması için  her türlü desteğe devam edeceğini beliterek,Bugün kahvaltılı buluşmaya da katılarak yol haritası çizileceğini açıkladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00