BOYDAK GÜNEYDOĞU İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ELEŞTİRENLERE YANIT VERDİ!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, 2 Ekim Perşembe Günü Sabah Gazetesine vermiş olduğu röportajın yankıları sürüyor.

Gündem 11.10.2014 11:32:32 0
BOYDAK GÜNEYDOĞU İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ELEŞTİRENLERE YANIT VERDİ!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, 2 Ekim Perşembe Günü Sabah Gazetesine vermiş olduğu röportajın yankıları sürüyor. Boydak resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla hem Sabah Gazetesinde ki röportajıyla ilgili, hem de ülkenin güneydoğusunda yaşanan gelişmelerle ilgili olarak takipçilerine ve kendisini eleştirenlere açık cevaplar verdi. 

 2 Ekim Perşembe Günü Sabah gazetesine verdiği röportajda birbirinden ilginç konulara değinen Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, kendisini eleştirenlere resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla cevap verdi. Boydak, “Gazete röportajına gelince; Bizim gibi şirketler bunu arada yaparlar. Bu sefer Sabah Gazetesi ne denk geldi. Gayet başarılı da bir medya grubu.” Gibi paylaşımlarda bulundu. Işid’in Kobani’ye saldırısı sonrası ülkenin Doğu ve Güneydoğu bölgesinde ki hareketliliğe de değinen Boydak, “Ülkemizi küçük düşürmek için içeride dışarıda pusu kültürü ile hareket edenlere aldırmadan yola devam edelim Hayırlı geceler olsun. Sevgiler.” Yazılı paylaşımda bulundu. Boydak, gazete röportajında “Seçimde yeni bir parti ortaya çıkar mı?” sorusuna, “Bence yeni partiye ihtiyaç yok. AK Parti zaten yeni bir parti.” Cevabını verdi. işte Boydak’ın Saban Gazetesine verdiği röportajdan önemli kesitler ve eleştirilere karşı resmi Twvitter hesabından yapmış olduğu açıklamalar.
 Yargıda, emniyette ve ekonomi bürokrasisinde yer alan paralel yapıdan rahatsız oluyor musunuz? 
Yargıyı çok bilmiyorum. Ama memlekette devlet idaresinde patron tektir. O da devlettir. Devlet dışında bir mekanizma kabul edilemez. 
İşadamlarını kapsayan 25 Aralık operasyonu devletteki mekanizmanın bir operasyonu muydu? 
Bakın yasal dayanak dahi olmadan yapılan dinlemeler tasvip edilemez. 25 Aralık`la ilgili de şunu söyleyeyim: Ben Mustafa Latif Topbaş`a kendimden daha fazla güvenirim. Ona ithamlar çok garibime gitti. Gezi olayları ardından gelen 17-25 Aralık operasyonları ülkeye kaybettirdi. 
Sizin bu süreçte açıklamalarınız taraf algısı yarattı? Cemaatle ilişkiniz yok mu? 
Bugüne kadar benim ne dini ne de siyasi bir açıklamam oldu. Gezi`de hiçbir siyasi twit atmadım. Aydın Doğan buraya Necati Kurmel`i ziyarete, Mustafa Koç da açılışa geldiğinde sanayi odasına geldi. Tüpraş`a vergi incelemesi olduğu dönemde odada bir açıklama yaptık ama siyasi içerikli değildi. Bizi taraf gibi göstermek için algı yarattılar. Ben ekonomi dışında din, iman, siyaset açıklaması yapmam. Siyaset yapacaksam istifa ederim. Gizli kapaklı şeyler benim elbiseme sığmaz.
Sizi taraf gibi göstermek isteyen paralel medya mı oldu? 
Her yıl yapılan vergi incelemesini bazı çevreler kullanmak istedi. Maliye`nin mükellefleri incelemesinden doğal ne olabilir? Bizim için incelenmek övünç meselesi. Grup olarak siyasetle ilgimiz yok. Vatandaştan oy almış bir hükümet öyle darbeyle marbeyle gider algısı çok yanlıştır. Otorite bir tanedir. Biz hükümetin icraatlerine tabiyiz. Önceliğimiz de demokrasi. 
 Pensilvanya`ya gittiniz mi hiç? 
Şahsen hiç gitmedim.  
Seçimde yeni bir parti ortaya çıkar mı? 
Bence yeni partiye ihtiyaç yok. AK Parti zaten yeni bir parti.
Kamunun katılım bankası kurması sizi rahatsız eder mi? 
Hayır bilakis memnuniyet yaratıyor.
 
#“Arkadaşlar, Öncelikle istenmeyen olaylar sonucu kaybettiğimiz tüm kardeşlerimize Allah`tan rahmet diliyorum. Bir an önce olumsuzluklar bitmeli”
#“Olaylarda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. İşyerlerinde hasarlar oluşan tüm kardeşlerimize firmalarımıza geçmiş olsun diyorum.”
#“Bu zor dönemde görev başında olan başta Başbakanımız, İçişleri Bakanımız ve tüm yetkililerimize teşekkür eder, Allah yardımcıları olsun diyorum.”
#“Bu arada malum bazı dostlardan sitemler alıyoruz. Sizleri anlıyorum. Vakti zamanı gelince bakarız değerlendiririz konuları. Bellona hepimizin;)”
#“Bazı arkadaşlar sahte hesaplardan hakaret etmeye devam ediyorlar. Boydak Grubu hepimizin bence. Ülkemizin değeridir. Eleştiriye evet. Hakaret;((“
#“Gazete röportajına gelince; Bizim gibi şirketler bunu arada yaparlar. Bu sefer Sabah Gazetesi ne denk geldi. Gayet başarılı da bir medya grubu.”
#“Röportaj içeriğine gelince bu sefer sözcülük görevini yönetimimiz benim yapmamı uygun gördü ve ifadeler grup adınadır. Beğenmeyebilirsiniz;)”
#“Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi artık geçmişle uğraşmaya vaktimiz yoktur. Bu duruma üzülenler olabilir. Türkiye”
#“Son olarak Türkiye bizim vatanımız her şeyimiz. Olumsuz propaganda yapanlara alet olmayalım Türkiye’mizin geleceği çok parlaktır. İsimize bakalım.”
#“Ülkemizi küçük düşürmek için içeride dışarıda pusu kültürü ile hareket edenlere aldırmadan yola devam edelim Hayırlı geceler olsun. Sevgiler.”
 
 
KAYNAK:HABER KAYSERİ

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00