BTP Lideri Hüseyin Baş'tan firari Fetöcü Emre Uslu’ya ince ayar…

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) ve genç genel başkanı Hüseyin Baş’ın son dönemde yaptığı dikkat çekici paylaşımlar ve açıklamaların medyada geniş yer bulması bazı kesimleri rahatsız etti.

Siyaset 8.06.2022 14:07:00 0
BTP Lideri Hüseyin Baş

Hüseyin Baş: Devlet teröristle muhabbet yapmaz o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu, hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.

 

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) ve genç genel başkanı Hüseyin Baş’ın son dönemde yaptığı dikkat çekici paylaşımlar ve açıklamaların medyada geniş yer bulması bazı kesimleri rahatsız etti.

Bu rahatsızlık FETÖ elebaşlarından biri olan kaçak Emre Uslu tarafından dillendirildi.

 

Hüseyin Baş neden öne çıkarılıyor?

 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan FETÖ firarisi Uslu, “Bu Hüseyin Baş neden sürekli medyada öne çıkarılıyor? Aldığı oylar arttığı İçin mi yoksa memleket için çok kritik bir işi mi var?” şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

BTP Liderinden Hodri Meydan !

 

Bu paylaşıma sosyal medya hesabından cevap veren BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, yaptığı ilk paylaşımda Emre Usluyu etiketleyerek, “Ben yarın saat 11:00’de tek başıma Pensilvanya’da olurum ama sen karşıma çıkabilir misin?” diyerek firari Fetöcü’ye meydan okudu.

 

“Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…”

 

Hüseyin Baş daha sonraki paylaşımında ise Türkiye’de FETÖ’nün en güçlü olduğu dönemde BTP’nin kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş’ın başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan olmasına atıfta bulunarak “Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…” ifadelerini kullandı.

 

“Devlet teröristle muhabbet yapmaz”

 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın bu cevabı üzerine üslubunu iyice çirkinleştiren FETÖ’cü Uslu, BTP liderini derin devlet adına konuşmakla itham etti.

BTP Lideri firari Fetöcü’ye bu sefer adeta ayar veren bir paylaşım daha yaptı.

Hüseyin Baş attığı twette, “Aynen Emre. Devlet teröristle muhabbet yapmaz, o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: Lideri Hüseyin ' firari Fetöcü
25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,21
  • EURO

    34,51% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2449,54% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28