?BU MÜBAREK GECE TÜM İSLAM COĞRAFYASINA KALICI HUZUR GETİRSİN?

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, bir mesaj yayınlayarak Kadir Gecesi?ni kutladı. Başkan Aktan, ?Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Yüce Allah?tan tek dileğim, ülkemize ve İslam coğrafyasına temelli huzurun ve refahın gelmesidir? dedi.

30.06.2016 09:36:35 0
?BU MÜBAREK GECE TÜM İSLAM COĞRAFYASINA KALICI HUZUR GETİRSİN?

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, bir mesaj yayınlayarak Kadir Gecesi’ni kutladı. Başkan Aktan, “Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Yüce Allah’tan tek dileğim, ülkemize ve İslam coğrafyasına temelli huzurun ve refahın gelmesidir” dedi.

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, yayınladığı mesajla İslam alemi için bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Başkan Aktan, “Bu gece dinimizce o kadar kutsal ki, inananların Yaradan’a yakarışları illa ki hayırlarla karşılık bulacaktır. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Yüce Allah’tan tek dileğim insanlığın acıları son bulsun. Başta ülkemize ve İslam coğrafyasına kalıcı huzuru ve refahı getirsin” dedi.

Bu kutsal gecenin insanın kurtuluşu için bir fırsat olduğunu söyleyen Ferat aktan, mesajına şöyle devam etti: “Dinimiz bize bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğunu müjdelemiştir. Bu gece bağışlanmak için, arınmak için ellerimizi semaya açıp, insanlık için dua edelim. Millet olarak, yaşadığımız coğrafya olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Cenab-ı Allah, bu coğrafyanın, Müslümanları yaşadığı sıkıntıları sonlandırsın. Bu gecenin kadrini layıkıyla idrak etmeyi Allah hepimize nasip etsin. Bu vesile ile başta bütün hemşerilerimin, milletimizin ve İslam Aleminin Kadir Gecesi’ni kutlar, sevdikleriyle birlikte daha nice Kadir Gecelerine ulaşmalarını temenni ederim.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00