BU ASFALT MAKİNELERİ SAATTE 320 TON ASFALT ÜRETİYOR

UMMAN A.Ş. Power Asphalt markasıyla geliştirdiği yenilikçi asfalt sistemleri ile dünyanın dört bir yanından talep alıyor.

Teknoloji 29.12.2023 16:15:00 0
BU ASFALT MAKİNELERİ SAATTE 320 TON ASFALT ÜRETİYOR

UMMAN A.Ş. Power Asphalt markasıyla geliştirdiği yenilikçi asfalt sistemleri ile dünyanın dört bir yanından talep alıyor. Power Asfalt saatte 320 ton asfalt üretebiliyor. Performans arttırıcı iyileştirmeler ve Ar-Ge ile sürekli güncellenen Power Asphalt makineleri ile ihtiyaca yönelik çözüm üretirken kaliteli asfalt üretiminden asla ödün vermediklerini kaydeden Umman AŞ Genel Müdürü Ahmet Bağcı, ‘’Avustralya, Avrupa, Kuzey Afrika’dan siparişler aldık. İleri seviye ERP sistemleri ile otomasyonunu kendimiz yaptığımız için her ihtiyaca çözüm üretebiliyoruz. Satış sonrası hizmetlerimiz ve modern otomasyon sistemimiz sayesinde 7/24 uzaktan servis desteği veriyoruz. Bu yaklaşımımız sorunu hızlı bir şekilde belirleyerek, giderebilmeye fırsat sunuyor. Global ürünler kullandığımız için dünyanın her yerinde yedek parçaya rahatça ulaşabilmenizi sağlıyor. Sektörümüzü dünya çapında temsil etmekten ve ihracata liderlik etmekten gurur duyuyoruz’’ diyor

 

50 yıllık tecrübesiyle Ankara’da, beton santralleri üreten UMMAN A.Ş., asfalt üzerine geliştirdiği çözümlerini Power Asphalt markası altında topladı. Umman’ın imalat ve proje deneyimini güncel teknolojilerle harmanlayarak ürettiği çevreye duyarlı Power Asphalt plentleri proje üreticisine iş verimliliği ve yakıt ekonomisi sağlıyor. Yol projelerinde kullanılacak sıcak asfalt karışımını agrega, bitüm ve filleri belirli oranlarda karıştırarak yola serime hazır hale getiren asfalt plentlerine dünyanın birçok noktasından talep geldiğine dikkat çeken Umman A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Bağcı, ‘’Kaliteli bir asfalt için kübik ve yıkanmış agrega, katkısız bitüm ve teknolojiye sahip bir asfalt plenti gerekiyor. Power Asphalt markamızda kaliteden ödün vermemek için ekipmanlarımız üzerinde performans analizleri ve performans arttırıcı iyileştirmeler, güncellemeler yapıyoruz. Bu yaklaşımımız, yol yapan proje üreticisi firmalara iş verimliliği sağlıyor. Hedefimiz daima yüksek performans ve verimlilik esasıyla üstün teknoloji ve üstün kaliteden ödün vermeden çalışmak. Dünyanın birçok noktasında ve ülkemizde asfalt projelerimize devam ediyoruz. Rusya, Ukrayna, Güney Sudan, Kazakistan gibi birçok ülkede ve Osmaniye’de asfalt plenti ve ekipmanları projelerini başarıyla gerçekleştirdik’’ dedi.


Power Asphalt bünyesinde sıcak asfalt üretimi için asfalt plentinin yanı sıra aşınma tabakası asfalt için modifiye tesisi, satih kaplama asfalt için emülsiyon tesisi, bitüm depolama ve servisi için bitüm tankları gibi ekipmanlar da ürettiklerini kaydeden Ahmet Bağcı, ‘’Ar-Ge projemiz mevcut. Halihazırda yapmaya devam ettiğimiz mobilitesi yüksek tek şasede taşınabilir asfalt plenti Ar-Ge’si yapmaktayız. Bu Ar-Ge’nin önümüzdeki yıllarda ülkemizde ve dünyada ilgi göreceğini düşünüyoruz’’ diye de sözlerine ekledi. 


Saatte 320 ton asfalt üretiyor, dünyanın yolunu döşüyor!


Power Asphalt markasıyla ürettikleri yeni nesil asfalt makineleri ile dünya yol inşaat pazarında da rol oynamaya başladıklarını kaydeden Umman A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Bağcı; şunları söyledi: 
‘’Bugün 4 kıtada 40’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren 400 projede beton ve asfalt makinelerinin kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Beton santrallerimizi dünyanın dört bir yanına ihraç ederken, inşaat projelerinde tercih edilen bir firmayken şimdi yeni bir alanda asfalt çözümlerinde de üretimlerimize başladık. Asfalt üreten yeni nesil sistemler geliştirdik, Power Asphalt markası altında yeni teknolojilerle yüksek kalitede ürettiğimiz bu asfalt panellerine ilgi var, ihraç etmeye başladık. En son teknoloji ile tasarladığımız en yeni ürünümüz olan ve saatte 320 ton asfalt üreten Power Asfalt bugün Avustralya, Avrupa, Kuzey Afrika başta olmak üzere siparişler aldı. Kaliteden ödün vermeden, satış sonrası hizmetlerimiz ve modern otomasyon sistemimiz sayesinde 7/24 uzaktan servis desteği veriyoruz. Bu yaklaşımımız sorunu hızlı bir şekilde belirleyerek, giderebilmeye fırsat sunuyor. Sektörümüzü dünya çapında temsil etmekten ve ihracatta da liderlik etmekten gurur duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanında bugün tamamen yerli üretim ve otomasyon olan Umman asfalt makineleri kullanılıyor ve dünya çapındaki yollara bu makinelerimiz asfalt döşüyor. Üstün teknoloji ile donatılan Umman asfalt santralleri, aynı zamanda mevcut tesislere de entegre olabilecek yedek parçalarıyla birlikte üretiliyor. Asfalt plentlerinde, global ürünler kullandığımız için dünyanın her yerinde yedek parçaya rahatça ulaşabilmenizi sağlıyor. İleri seviye ERP sistemleri ile yönetilen Umman, beton ve asfalt sistemlerinin otomasyonunu da kendi yapıyor, müşterinin ve projenin ihtiyaçlarına göre geliştiriyor. Yurtiçi ve yurtdışında imza attığımız projelerde müşteri memnuniyetini daima önde tutuyoruz. Farklı uygulama örneklerimiz mevcut. Bu örnek çeşitliliği ve imza attığımız projelerde müşterilerimizin yüksek memnuniyeti, yeni projelerin de bize gelmesini sağlıyor.’’  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19