``BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE YAŞAYAN HERKESİ KUCAKLADIK``

Ak Parti il Mardin İl Başkanlığı yayınladığı yazılı açıklamada:`,Mardin Büyük şehir Belediyesi ve Artuklu dahil bütün ilçelerimizin belediye başkanı aday adaylığı süreci malumunuz sona erdi. Din,dil,ırk ve aşiret farkı gözetmeksizin bize müracaat eden b

Siyaset 3.11.2013 13:44:54 0
``BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE YAŞAYAN HERKESİ KUCAKLADIK``

Ak Parti il Mardin İl Başkanlığı yayınladığı yazılı açıklamada:`,Mardin Büyük şehir Belediyesi ve Artuklu dahil bütün ilçelerimizin belediye başkanı aday adaylığı süreci malumunuz sona erdi.
Din,dil,ırk ve aşiret farkı gözetmeksizin bize müracaat eden bütün aday adaylarını kabul ettik.``açıklamasında bulunuldu.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından yayınlanan yazılı açıklama şöyle:`

``Mardin Büyük şehir Belediyesi ve Artuklu dahil bütün ilçelerimizin belediye başkanı aday adaylığı süreci malumunuz sona erdi. 
Din,dil,ırk ve aşiret farkı gözetmeksizin bize müracat eden bütün aday adaylarını kabul ettik.
Ak Parti ailesi bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi kucaklayan büyük bir ailedir.
Bu hassasiyetimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz.
Belediye başkan adaylarımız inşallah zamanı geldiğinde açıklanacaktır. Bu süreçte bizimle beraber olan aday adaylarımız, belediye başkan adaylarımız seçildikten sonra da büyük bir olgunluk ve erdemlik içersinde Ak Parti`ye olan desteklerini sürdüreceklerinden eminiz, kuşkumuz yoktur.
Ak Parti Sayın Başbakanımızın önderliğinde sayısız hizmetlere imza atmıştır. Türkiye`nin dünyadaki konumu en üst seviyelere yükselmiştir.
Hizmetlerin heba olmaması ve daha nice yeniliklerin devamı için bu seçimi `fedakalık` olarak kendimize ahdedelim...``denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


39° / 25.8°
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45