Bünyamin Önel, Tokgöz?ü tebrik etti

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(MSMMMO) Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Faruk Tokgöz?e başarılar diledi.

9.05.2016 12:56:25 0
Bünyamin Önel, Tokgöz?ü tebrik etti

Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(MSMMMO) Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Faruk Tokgöz’e başarılar diledi.

22. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından başkanlığa tekrar seçilen Ömer Faruk Tokgöz’ü tebrik eden Bünyamin Önel, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın Mersin’de önde gelen kurumlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Böylesi önemli bir kuruma başkan olmanın büyük sorumluluklar ve fedakârlıklar gerektirdiğini belirten Önel, "Sayın Ömer Faruk Tokgöz’ü bu görevi layıkıyla yerine getireceğine itimatım tam. Kendisine görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Gerek kişiliği gerekse tecrübesi ile bağlı olduğu kuruma yeni bir vizyon ve hareket getireceğini düşünüyorum. Mersinimizin kalkınması ve büyümesi için sivil toplum örgütleri ile her zaman birlik beraberliğimizi sürdüreceğiz. İletişim içinde çalışmak, ortak projeler geliştirmek, Mersinimizin gelişmesindeki sorumluluğumuz noktasında çok önemlidir. Bizler, özellikle de ekonomik hayatta etkin olan sivil toplum kuruluşları bu anlamda durağan olamayız, bir şeyler üretmek zorundayız. Bu şehrin ekonomisinden, mali danışmanlığından sorumlu bir meslek örgütü olan SMMMO ‘nun gerçekleştirdiği olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden layık görülen Sayın Ömer Faruk Tokgöz ve yönetimini tebrik ediyor, Mersinimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79