BURCU ESMERSOY -DANİLO ZANNA AŞK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Güzel sunucu Burcu Esmersoy ve ünlü şef Danilo Zanna, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nde İstMarina Alışveriş Merkezi`nin düzenlediği `Kadınlar Ne Söyler? Erkekler Ne Anlar` söyleşisine konuk oldu.

Magazin 9.03.2020 11:35:28 0
BURCU ESMERSOY -DANİLO ZANNA  AŞK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI
Güzel sunucu Burcu Esmersoy ve ünlü şef Danilo Zanna, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İstMarina Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği 'Kadınlar Ne Söyler? Erkekler Ne Anlar' söyleşisine konuk oldu. Yaklaşık iki saat süren söyleşide bir birinden keyifli anlar yaşanırken izlemeye gelen seyirciler adeta gülme krizine girdi. Burcu Esmersoy ve Danilo Zanna'nın uyumluluğu dikkat çekerken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel söyleşide bir araya gelen ikiliden Esmersoy," Biz eşitlik peşinde koşuyoruz ve eşitlik için savaşıyoruz. Bu savaşı biz kazanırsak artık kadınların önünde kimse duramaz. Biz çok iyi eşiz,çok iyi iş kadınıyız ve çok iyi anneyiz." ifadelerinde bulundu. 
 
ACUN İSTERSE BİRLİKTE PROGRAM YAPABİLİRİZ
 
Seyircilerin,' Birlikte çok uyumlusunuz sizi televizyon ekranlarında da görmek isteriz?' soruna yanıt veren Esmersoy," Danilo benim için partner olarak birinci sırada zaten. Birlikte daha önce radyo programı yaptık zaten. Ama belki bende Masterchef sunucusu olabilirim. Ama Acun Ilıcalı'da isterse Danilo ile teke tek program yapabiliriz." dedi  
 
AŞK SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI
 
İstMarina Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel söyleşiden önce gazetecilerle röportaj yapan Esmersoy, Allan Hakko ile iligli aşk sorularını yanıtsız bıraktı. Esmersoy," Bu sorulara cevap vermiyorum artık." dedi. Berrak Tüzünağaç'ın güzellik merkezine gidip " Burcu'ya ne yapıyorsanız banada aynısını yapın" dediği hakkındaki çıkan haberlere ise," O çok eski bir olay diye hatırlıyorum. Kendisinin espiri olarak söylediğini düşünüyorum. Onun da cildi gayet güzel." dedi.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01