Bursalı Doktor Başarısını Taçlandırdı

Romatem Bursa Hastanesinin Başhekimi Dr. Nurten Küçükçakır, hastaların geri dönüşlerinin değerlendirmesiyle yapılan oylama sonucu ‘Gold Faces Of Turkey’ ve ‘Türkiye Vizyon Ödülleri’’nin sahibi oldu.

Sağlık 9.09.2020 18:36:00 0
Bursalı Doktor Başarısını Taçlandırdı

Romatem Bursa Hastanesinin Başhekimi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nurten Küçükçakır, hastaların geri dönüşlerinin değerlendirmesiyle yapılan oylama sonucu ‘Gold Faces Of Turkey’ ve ‘Türkiye Vizyon Ödülleri’’nin sahibi oldu.İki ödül ile başarısını taçlandıran Küçükçakır törende yaptığı konuşmada; “ Bu ödülü, pandemi döneminde tüm özverisi ile çalışan sağlık çalışanları ve ekip arkadaşlarım adına alıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

İş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin katılımları ile 7 Ağustos Pazartesi günü düzenlenen ‘Gold Faces Of Turkey’ ve 8 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen ‘Türkiye Vizyon Ödülleri’ne Bursa’lı doktor damga vurdu. Romatem Hastanesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak çalışan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nurten Küçükçakır, yıl boyunca sağlanan hasta geri dönüşleri ile 2 ödülünde sahibi oldu.

 

Bir insanın hayatına dokunmanın çok önemli olduğuna değinen Küçükçakır, “ Dünya’daki en büyük mutluluk bir kişinin iyileştiğini gözlerimizle görmek. Bizim işimiz fizik tedavi olduğu için hastalara dokunurken hayatlarına da dokunuyoruz. Örnek vermek gerekirse tedavisinde gelişim gösteren birçok felçli hasta bağımsız olarak birçok ihtiyacını karşılayabiliyor. Bu durum kişinin hayatında büyük etki yaratıyor. Bu durum tabiki ekip işi. O yüzden aldığım bu ödülü hem ekip arkadaşlarım hem de yaşadığımız bu hassas süreçte canla başla çalışan sağlık çalışanları adına alıyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33