BURUN ESTETİĞİ ÖZGÜVENİ ARTTIRIYOR

Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Bozkut burun estetiğinin dünyada en çok yapılan estetik ameliyat olduğunu belirterek uzman kişiler tarafından yapılacak olan müdahalenin, kişide özgüveni de arttıracağını ifade

20.05.2016 08:56:12 0
BURUN ESTETİĞİ ÖZGÜVENİ ARTTIRIYOR

Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Bozkut burun estetiğinin dünyada en çok yapılan estetik ameliyat olduğunu belirterek uzman kişiler tarafından yapılacak olan müdahalenin, kişide özgüveni de arttıracağını ifade etti.

Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Bozkut burun estetiği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dünyada en çok yapılan estetik operasyonların başında, burun estetiğinin geldiğini ifade eden Bozkut, “İnsanların bazıları burunlarının görünüşünden oldukça rahatsızdır. Bu yüzden estetik ameliyata başvururlar. Estetik ameliyat yalnızca görünüm yüzünden değil, bazı sağlık problemleri için de uygulanabilir. Burnun içyapısından dolayı yetersiz ve eksik nefes alma, horlama, uyku apnesi gibi sağlık problemleri, bunların içindedir” dedi.

MUTLULUĞU ve YAŞAM KALİTESİNİ DE ARTTIRIR

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Bozkut estetik operasyon sonrası kazanılan yeni burnun, kişilerin kendilerini daha güzel hmelerini sağlayacağını da söyleyerek, “Bu durum kişinin kendisini daha iyi hmesine yardımcı olur. Daha rahat nefes aldığı için sağlık sorunlarından kurtulur. Daha kaliteli nefes alır, daha kaliteli uyur. Tüm bunlar kişinin daha mutlu olmasına yardımcı olur" şeklinde konuştu.

ESTETİK CERRAHİ BİR MÜDAHALEDİR

Burun estetiğinin mutlaka uzman kişiler tarafından yapılması uyarısında da bulunan Bozkut, “Konunun uzmanı olmayan kişilerden uzak durun çünkü estetik cerrahi bir müdahaledir. Onun için işinin ehli kişiler tarafından yapılmalıdır. Güzelleşmek isterken insanlar sağlıklarından olabilirler. Estetik ameliyat yaptıracak kişiler, cerrahlarının konunun eğitimini alıp almadıklarını iyi araştırması gerekir. Aksi takdirde telafisi olmayan durumlar ortaya çıkar” şeklinde konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00