BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN GIDA YARDIMI DAĞITIMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İlçemiz Polatlı`da Yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılmaya devam ediyor.

30.04.2015 11:09:27 0
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN GIDA YARDIMI DAĞITIMI
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İlçemiz Polatlı'da Yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılmaya devam ediyor. 
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İlçemiz Polatlı'da Yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız tespit edilerek, Gıda yardımı yapıldı. Yapılan yardımlarda bir çok vatandaşın yüzünü güldürdü. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Avukat Gazi Karaoğlu, İlyas Kara, Mustafa Hakbilir ve Turan Alper Irak'ın da yapılan gıda yardımlarında beraber dağıtım yaptılar. 
 

Yoksul ve ihtiyaç sahibi aileler için adeta bir yaşam desteği haline gelen yardımlardan bir çok ailenin faydalanacağını belirten Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Gazi Karaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve mahalle muhtarlarının ortak çalışması sonucu yardıma muhtaç gerçek kişilerin tespit edilmesinin ardından, içerisinde kuru gıda ve temizlik malzemeleri bulunan yardım paketlerinin bu ailelere teslim edildiğini bildirdi.  Dağıtımın bazı yerlerde yapılan tespitler sonucu yardım edilen ailelerin rencide edilmeden adreslerine kapıdan teslim yöntemiyle gerçekleştirildiğini kaydeden Karaoğlu, yardımların toplam 60 kiloya yaklaşan 5 koliden oluştuğunu, içerisinde; zeytin, peynir, salça, makarna, sıvı yağ, un, şehriye, çay, reçel, şeker, pirinç, kuru fasulye ve nohut gibi gıda maddelerinin yanı sıra sabun, çamaşır ve bulaşık deterjanı bulunduğunu belirtti.

Yardım paketlerinin, ailelere herhangi bir karışıklığa meydan vermemek için kimlik fotokopisi karşılığı teslim edildiğini belirten Karaoğlu, Bizler Polatlı'yı ve insanlarını çok seviyoruz. Bunun için gıdadan yakacağa, giyim malzemesinden eğitim yardımlarına ve engellilerin hayatlarını kolaylaştırma doğrultusunda çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, "Polatlı'da yaşayan ve ekonomik sıkıntı içerisindeki her vatandaşımızın yardımına koşmayı kendimize görev sayıyoruz" dedi.

Dağıtımları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, gıda yardım malzemelerinin BELSO'nun soğuk hava depolarında stoklandığını açıklayarak, "Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarından dolayı dağıtılacak olan gıda maddeleri, özel paketler içerisinde soğuk hava depolarında korunuyor. Böylelikle, günlük yapılacak dağıtımlarla sıcaktan dolayı gıda maddelerinin herhangi bir zarar görmeden hak sahibine ulaşmasını sağlıyoruz" dediler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI

HABER:RÜZGAR KABASAKAL


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46