ÇAĞRI MERKEZİNDE GÜLDÜREN DİYALOGLAR

Mamak Belediyesi'nin vatandaşların istek ve şikâyetlerini almak amacıyla hizmete sunduğu çağrı merkezine (444 0 149) birbirinden ilginç istekler de geliyor.

29.06.2014 13:19:24 0
ÇAĞRI MERKEZİNDE GÜLDÜREN DİYALOGLAR

Mamak Belediyesi’nin vatandaşların istek ve şikâyetlerini almak amacıyla hizmete sunduğu çağrı merkezine (444 0 149) birbirinden ilginç istekler de geliyor. Çağrı merkezinde operatörlerle vatandaşlar arasında yaşanan bazı diyaloglar fıkralara taş çıkartacak kadar komik ve enteresan oluyor. Arkadaşını bulamayanlar, otobüs seferlerini soranlar, uçak saatini sorgulayanlar da belediyeyi arıyor. Bazı vatandaşlar telefonlarına kontör isterken bazı vatandaşlarda kredi kartını iptal ettirmek istiyor. Merkeze gelen ilginç çağrılar arasında yemek siparişi verenler, çocuğunun kilosundan yakınanlar da bulunuyor.Çağrı merkezinin, vatandaşın isteklerinin çözüme kavuşma ve hizmet noktasında çok önemli bir araç olduğunun altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Hatta bekleyen diğer vatandaşların önem teşkil eden konuları olabilir. Bundan dolayı çağrı merkezlerini gereksiz meşgul etmemek gerekir” dedi.

 

Sonuç vatandaşa bildiriliyor

Çağrı merkezi, Ocak ayından bu yana 7 bin 255 mail ve 22 bin 807 şikâyeti kayıt altına alarak çözüme ulaştırdı. Gelen taleplerin başında borç sorgulama, vergi sorgulama, imar durumu öğrenme, sokak hayvanları ve cenaze hizmetleri yer alıyor.Arayan vatandaşların ilettikleri sorunları, istek ve şikâyetleri karşılayarak, çözümlenmesi konusunda etkin rol üstlenen merkez çalışanları, istek, dilek ve temennilerin sonuca bağlanmasının ardından vatandaşları geri arayarak, konu ile ilgili durum bilgisi de veriyor. Merkez, cumartesi ve pazar günleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Çağrı merkezine gelen bazı ilginç telefonlar ise şöyle:

 “Uçağımın saatini öğrenecektim”, “Kontörüm bitti beni arasanız”,”Kredi kartımı iptal ettirmek istiyorum”, “Nüfus cüzdanımı değiştirmek istiyorum”,”Aracıma ne kadar ceza gelmiş söyler misiniz”, “Samsun’dan arıyorum. 19 yaşında kız arkadaşım Mamak’ta oturuyor. Benden ayrıldı ne olur yardım edin”

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

    ARTUKLU HABER AJANSI

 HABER: ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07