ÇAKAR`DAN,DEDAŞ SÖZCÜSÜNE SERT TEPKİ

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği başkanı Menduh Çakar "DEDAŞ" sözcüsü Gökay Üstün`ün açıklamasına sert tepki gösterdi.

Mardin 5.09.2014 14:38:27 0
ÇAKAR`DAN,DEDAŞ SÖZCÜSÜNE SERT TEPKİ

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği başkanı Menduh Çakar "DEDAŞ" sözcüsü Gökay Üstün`ün açıklamasına sert tepki gösterdi.

Çev-Gön başkanı Memduh Çakar`ınkonuya ilişkin olarak  yaptığı açıklama şöyle:

`` Dedaş sözcüsü Gökay Üstün`ün basına yaptığı açıklama kabullenemeyecek bir açıklamadır.Bölgemizi rencide edici açıklamalarıyla kaçak elektrik yani hırsızlık suçlamalarını bahane  ederek tehdit savurarak utanmadan korkmadan sanki arkasında karanlık bir güç vardır.

 Benim bu söylediklerimi ya yaparsınız yada bölgeye yatırım gelmez istihdam sağlanmaz diyor, bu ne anlama geliyor?

 Bölge halkını muhatap almıyor.Mağduriyetlerini  düşünmüyor. Enerji ve Tabii Kaynakları bakanın açıklamalarından cesaret alarak hareket ediyor.

 Sayın Gökay Üstün, hadin`i aşıyorsunuz. Sizleri şiddetle kınıyorum. Çiftçilerden hariç bölgenin esnafı var memuru var fakir fukarası var, hiç tarlası toprağı olmayan insanlar var.Çiftçilere yaptığın mağduriyeti yetmiyormuş, gibi; ya bu insanların sorun çözümüne olacak tarlaları yok kuyusu yok sen kim oluyorsun da  bu bölge halkını muhatap almadan rencide edici açıklamalar yapıyorsunuz.

 Niye eksiklerinizi sır alamıyorsunuz? Niye devleten hükümetten "GAP" sorunun hemen bitirilmesi için çağrı yapmıyorsunuz. 20-30  yılık yer altı ve yer üstü  malzemeler trafolar dahil bu malzemeleri yenilemiyorsunuz.  Bu dalgalanmalara çözüm bulmuyorsunuz.Bu iki üç yıldır binlerce insanların elektronik malzemeleri bu dalgalanmalardan  dolayı yandı mağdur  oldular niye halkın bu mağduriyetini söylemiyorsunuz  niye yetkililere  çağrıda bulunmuyorsunuz.

 Tek, ilk ve son söylemeniz bölge halkını kaçak elektrikle suçluyorsunuz. Şimdi size söylüyorum. "DEDAŞ" yetkililerine  söyleyiniz; Bu bölge halkından  bu yıl kaç kişiye kaçak elektrik  kullanımı  dolayısıyla ne kadar ceza kesip ne kadar para aldınız onuda  açıklayınız.

 Bizler Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği olarak bu son açıklamanızı şiddetle  kınıyor, sizi Allah`a havale ediyorum... ``Dedi.


ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90