CANBEBE`DEN ``SEREN FOSFOROĞLU`` AÇIKLAMASI

Ontex Tüketim San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında:``Canbebe markası olarak Anneler ile Geleceğe sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ankara`daki seminer sonrası uçakta aniden fenalaşan, projemizin moderatörü Tiyatro Sanatçısı S

20.10.2017 14:26:20 0
CANBEBE`DEN ``SEREN FOSFOROĞLU`` AÇIKLAMASI

Ontex Tüketim San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında:''Canbebe markası olarak Anneler ile Geleceğe sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ankara'daki seminer sonrası uçakta aniden fenalaşan, projemizin moderatörü Tiyatro Sanatçısı Seren Fosforoğlu'na ilk müdaheleyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya yapmıştır.''Denildi.

 

Ontex Tüketim San. ve Tic. A.Ş.'den yapılan yazılı basın açıklamasında:

 

''Canbebe markası olarak Anneler ile Geleceğe sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eylül ayı itibariyle şehir şehir Türkiye'yi geziyoruz ve annelerimize, anne adaylarımıza bebek gelişimiyle ilgili bilgiler aktarıyoruz.  

 

Projemiz için oluşturduğumuz uzman ekibimiz ve moderatörümüz Tiyatro Sanatçısı Seren Fosforoğlu ile Ankara'da düzenlediğimiz seminer dönüşümüzde uçakta bir talihsizlik yaşadık. Projemize keyifli sunumuyla renk katan Sevgili Seren Fosforoğlu kabin içinde aniden fenalaşmış ve uçakta ilk müdaheleyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya yapmıştır.

 

Sayın bakanımıza sıcak ilgisinden ve yardımından dolayı teşekkürlerimizi sunar, sevgili Seren Fosforoğlu'nun sağlık durumunun da çok iyi olduğunu haberini siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza açıklamaktan mutluluk duyarız''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

.

 


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00