ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

Çankaya Belediyesi Maddi imanları Kısıtlı olup Çankaya ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden ve Ekonomik güçlük nedeniyle eğitim yaşamlarında sıkıntı yaşayan gençlere katkı vermek için Çankaya İlçe sınırlarında her apartmanın bir öğrenciyi eğitim süreci

3.08.2015 17:58:20 0
ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

Çankaya Belediyesi Maddi imanları Kısıtlı olup Çankaya ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden ve Ekonomik güçlük nedeniyle eğitim yaşamlarında sıkıntı yaşayan gençlere katkı vermek için Çankaya İlçe sınırlarında her apartmanın bir öğrenciyi eğitim süreci boyunca bir bursla desteklemeleri yönünde motive wdileceği bir kampanya başlattı.

Projenin Amacı

Ankara Çankaya İlçesi sınırları içerisinde ikâmet eden ve/veya Çankaya sınırları içerisinde okuyan, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine, fırsat eşitliği sağlamak, özgür, bağımsız ve çağdaş bireyler olarak eğitimlerini tamamlamalarına katkıda bulunmaktır.

Proje Detayları

Ekonomik güçlük nedeniyle eğitim yaşamlarında sıkıntı yaşayan gençlere katkı vermek için Çankaya İlçe sınırlarında her apartmanın bir öğrenciyi eğitim süreci boyunca bir bursla desteklemeleri yönünde motive edilecektir.

Bir öğrenci için verilmesi öngörülen burs miktarı eğitimin devam ettiği aylar için 300 TL olacak şeklide belirlenmiştir.

Burslar, öğrencinin öğrenim durumunu her dönem belgelemesi, alınan bursun devamlılığını etkileyecek bir durum olmaması, öğrencinin öğretim kurumundaki eğitim-öğretim süresini tamamlayıncaya kadar olanakların uygun olması şartıyla her yıl tekrarlanmak üzere devam eder.

Kimler Başvurabilir?

  •  Ankara Çankaya İlçesi sınırları içerisinde ikamet etmek ve/veya Çankaya sınırları içerisindeki bir devlet üniversitesinde okuyor olmak,
  •  Maddi bakımdan desteğe ihtiyacının olması ve ailede kişi başına düşen gelirin, asgari ücretin üçte birini geçmiyor olması

Başvuru Tarihi

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ayni nakdi yardım kriterlerine uygun olmak koşulları aranacak olup, başvuru tarihleri duyurulacaktır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00