ÇANKAYA İLÇE NÜFUS MÜDÜRÜ MUSTAFA GÜNGÖRLÜ`NÜN MUTLU GÜNÜ

Çankaya İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Güngörlü`nün kızı Ayşegül Güngörlü`nün Nikah töreni Nüfus Çalışanlarını buluşturdu.

20.04.2019 18:03:34 0
ÇANKAYA İLÇE NÜFUS MÜDÜRÜ MUSTAFA GÜNGÖRLÜ`NÜN MUTLU GÜNÜ

Çankaya İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Güngörlü'nün kızı Ayşegül Güngörlü'nün Nikah töreni  Nüfus Çalışanlarını buluşturdu. 

 

Çankaya ilçe Nüfus Müdürü Mustafa Güngörlü'nün Kızı Ayşegül Güngörlü ile Yüksel Canberk Sayın'ın Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinde kıyılan Nikah töreni,yoğun katılım ile gerçekleşti.

 

Ayşegül Güngörlü ile   Yüksel Canberk Sayın'ın Çankaya Belediyesine bağlı Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinde Saat 14.30'da başlayan Nikah Törenine Ak Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan,Nufüs ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Hüseyin Engin SARIİBRAHİM ,Çankaya Kaymakamı Hüdayar  Mete Buhara,Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Orhan Arslan,Ankara'da görev yapan  İlçe Nüfus Müdürleri,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde görev yapan Daire  Başkanları , Şube Müdürleri ile her iki tarafın yakınlarının katıldığı Nikah Töreni sürprizlerle dolu dolu geçti.

 

 

 

Çankaya Belediyesi Evlendirme Memurunun kıydığı Nikahın ardından Kız tarafının da Nikah şahitliğini yapan Ak Parti Grrup Başkan Vekili Bülent Turan , Gelin Ayşegül Sayın'a ,Evlilik Cüzdanını verdi.

 

Daha sonra Miniklerin Salsa ve Tango gösterilerinin ardından Gelin Ayşegül Sayın ve Damat Yüksel Canberk Sayın sahneye çıkarak yaptıkları muhteşem dans  gösterisi davetlillerin büyük beğenisini kazandı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇANKAYA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07