ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN RAMAZAN GIDA YARDIMLARI

Çankaya Belediyesi, yardımlarını Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, Çankaya'nın kırsal mahallelerindeki muhtarlara gıda kolilerini teslim etti.

2.07.2014 13:09:18 0
ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN RAMAZAN GIDA YARDIMLARI

Çankaya Belediyesi, yardımlarını Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, Çankaya’nın kırsal mahallelerindeki muhtarlara gıda kolilerini teslim etti.
 
İftar çadırları kurarak Ramazan ayını bu yıl farklı bir şekilde karşılayan Çankaya Belediyesi, ihtiyacı olanlara yardım etmek amacıyla Bala’dan bağlanan ve daha önce de sınırlarında olan kırsal mahallelere yardım götürdü.

Yakup Abdal, Karataş, Yeşilkent, Karahasanlı, Kömürcü, Evciler, Akarlar, Tohumlar, Çavuşlu ve Yayla mahallelerini ziyaret eden belediye yetkilileri, Ramazan yardımı olarak hazırlanan 700 gıda kolisini mahalle muhtarlarına teslim ettiler.
 
YARDIMLAR MUHTARLARA TESLİM EDİLDİ


Çankaya ilçesinde beş bölgede iftar çadırı kurarak günde 5 bin kişiye iftar veren Çankaya Belediyesi, çay, şeker, salça, yağ, bakliyat, un, gibi temel ihtiyaçlardan oluşan gıda kolilerini doğrudan vatandaşa vermek yerine mahalle muhtarlarına teslim etti.

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) çatısı altında ihtiyacı olanlara sürekli olarak yardımlarını sürdüren belediye, yardım yöntemi konusunda hassasiyetlere özen gösteriyor. Gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek hareket eden belediye, Ramazan ayında da temel ihtiyaçları içeren desteğine devam ediyor. 
 
BAŞKAN’IN RAMAZAN MESAJI İLETİLDİ

Ramazan yardımlarını ulaştıran belediye yetkilileri, Başkan Taşdelen’in mektubunu da mahalle muhtarlarına ilettiler.

Taşdelen’in “Ramazan birlik olmak, dayanışmayı artırmak ve el ele vermektir. Bu vesileyle Çankaya Belediyesi olarak ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olmayı bir gönül borcu ve belediyeciliğin gereği olarak görüyoruz. Çankaya Belediyesi sizin belediyenizdir, sizin için vardır.” mesajının yer aldığı mektubu almaktan mutlu olduklarını belirten Yeşilkent Mahalle Muhtarı Murat Kabasakal, “Çankaya Belediyesi’nin bu şekilde yardım yapması mahalle sakinlerimiz açısından da çok iyi oldu. Kamyonla getirilip vatandaşa doğrudan dağıtılan yardımları, bazıları ihtiyacı olduğu halde almaktan çekiniyordu. Biz muhtar olarak kimin ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İhtiyacı olanların listesini yaptık, belediyeye bildirdik. Yardımlar bu doğrultuda geldi. Çok memnun olduk” diyerek teşekkürlerini iletti.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07