ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANI FATMAGÜL DEMET SARI`DAN GÜREŞE TAM DESTEK.

Tapu ve Kadastro Spor kulübünün minik güreşçilerin makamında kabul eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

23.01.2016 11:47:18 0
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANI FATMAGÜL DEMET SARI`DAN GÜREŞE TAM DESTEK.

Ankara-  Çevre ve  Şehircilik Bakanı , Sarı dan Türk güreşine  destek..
Tapu ve  Kadastro  spor kulübüne bağlı  minik güreşçileri  makamında kabul eden ve minik güreşçileri hediye yağmuruna boğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı, güreşe  elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi. Minik güreşçilerin Elmadağ  Karakucak ve Ankara Şampiyonluğunda aldıkları madalya ve kupaları kendisine sunmalarından dolayı mutlu olduğunu şöyle yen Bakan Sarı,"Hizmetin temelinde insan vardır, İnsanlığa yapılan her türlü  başarılı işleri desteklemek temel görevimiz. Bu kapsamda güreşe de her türlü yardımı yapmaya hazırız. Çoçuklarımıza spor ile geleceğe daha sağlıklı  bir nesil olarak  hazırlarız "dedi.
        Yapılan törende bir konuşma yapan Tapu Kadastro Genel Müdürü Gökhan KANAL , kulüp olarak, madalya ve sporcu sayısını artıracaklarını söyledi.
   Tapu ve  Kadastro bünyesinde Keçiören de  Kuşcağız ve Atapark  mahallerinde yaklaşık 100 minik güreşçi olduğunu söyleyen kulüp koordinatörü Ensar Kurt ,kısa bir zaman planlı ve düzenli olarak çalışmalar antrenörlerimiz Ahmet  LAL ve Rufayi Aşıkminik, yıldız  güreşcilerimizle daha büyük  başarılara ulaşmak için daha çok çalışacağız dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07