CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`DAN MARDİNLİ İŞ ADAMLARINA YATIRIM ÇAĞRISI

Marmara Mardinliler Derneği 1.Olağan Genel Kuruluna katılan Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Mardinli iş adamlarına seslenerek ?İş adamlarımızdan rica ediyorum; lütfen Mardin?e yatırım yapın, bu fırsatları değerlendirin. Mardinli hemşe

Mardin 21.08.2017 22:07:52 0
CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`DAN MARDİNLİ İŞ ADAMLARINA YATIRIM ÇAĞRISI

Marmara Mardinliler Derneği 1.Olağan Genel Kuruluna katılan  Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Mardinli iş adamlarına seslenerek “İş adamlarımızdan rica ediyorum; lütfen Mardin’e yatırım yapın, bu fırsatları değerlendirin. Mardinli hemşehrilerimin hepsinin başımızın üstünde yerleri var. Sizlere hizmet etmek bizim için emirdir”dedi.

 

Mardinli işadamı Sabahattin Fidan’a ait Midmar Hotel’de gerçekleşen  Marmara Mardinliler  Derneği(MARMARADER) 1.Olağan Genel Kuruluna katılan Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı burada yaptığı konuşmada;MARMARADER’in kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, “İstanbul’daki Mardinli hemşerilerimizin faaliyetlerini takip ediyoruz. 15 Temmuz sürecinde sergilenen duruş bizleri gururlandırdı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizin haklarını ödeyemeyiz. İnşallah bir daha böyle bir hainlik yaşayamayız” ifadesini kullandı. Mardin’e hizmet etmeyi planlarken kendilerine 3T’yi; tarım, ticaret ve turizmi seçtiklerini belirten Ceyda Bölünmez Çankırı, şunları söyledi: “Ancak maalesef terör yüzünden bölgemiz için planladığımız atılımı tam anlamıyla gerçekleştirememiştik. Yani; yanlış bir T, doğru üç T’yi götürmüş oldu. Şükürler olsun, terörle yapılan etkin mücadele sonucu taşlar yeniden yerlerine oturmaya başladı

 

. Bayram sonrası Mardin’de rezervasyonlar yüzde 80’lere ulaştı. İhracatımız bir milyon liraya ulaştı ve 2. OSB’nin temelini attık. GAP7ta ilerleme kaydedildi, 2018’de sulama kanallarına kavuşacağız. Mazıdağı’ndaki tesislerimiz modernize edilerek 3 bin işçinin istihdam ediliyor. Buradan dolaylı olarak 10 bin insanımızın yararlanabilecek. Midyat Çevre Yolu Projemiz onaylandı.

 

 Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, cazibe merkezi ile çok güzel projeler üretildiğini hatırlatarak, “İş adamlarımızdan rica ediyorum; lütfen Mardin’e yatırım yapın, bu fırsatları değerlendirin. Mardinli hemşehrilerimin hepsinin başımızın üstünde yerleri var. Sizlere hizmet etmek bizim için emirdir” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72