CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

24 Nisan Pazar Günü Akşamı Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı,Orhan Miroğlu`nun yoğun Girişimleri sonucunda Mardin ve ilçelerinde yaşanan Elektrik Kesintileri sorunun ele alındığı ve Gıda ve Tarım Bakanı Faruk Çelik ve Enerji ve tab

26.04.2016 12:55:25 0
CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

24 Nisan Pazar Günü Akşamı Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı,Orhan Miroğlu'nun yoğun Girişimleri sonucunda  Mardin ve ilçelerinde yaşanan Elektrik Kesintileri sorunun ele alındığı ve Gıda  ve Tarım Bakanı  Faruk Çelik ve Enerji ve tabii kaynaklar bakanı  Berat ALBAYRAK ile gerçekleştirilen yemekli Toplantıdan sonra Ceyda Bölünmez Çankırı'dan Görüşmeye ilişkin önemli açıklama geldi.

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı tarafından yapılan açıklama şöyle:

''Çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın elektrik kesintilerinden kaynaklı tarımsal sulamada yaşadığı sorunları çözmek maksadıyla Başta Başbakan'ımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk ÇELİK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat ALBAYRAK, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel EROĞLU ile aralıksız yoğun görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmelerde, çiftçimizin yaşadığı mağduriyet ayrıntılı dile getirilmiş, Ziraat oda Başkanlarımız, il başkanlığımız ve bizlerin müşterek hazırlamış olduğu çözüm önerilerini içeren raporlar kendilerine arz edilerek konu bizatihi tarafımızdan detaylı olarak izah edilmiştir. Uzun müzakereler neticesinde bu sorunun bakanlar kurulunda ele alınması sağlanmıştır. Çiftçilerimizin yaşadığı mağduriyetler Bakanlar kurulunda gündeme getirilerek görüşülmüş olup, Enerji ve tabii kaynaklar Bakanımız Berat ALBAYRAK bölgeyi kapsayan enerji sorunları ile ilgili, Orman ve su işleri bakanımız Veysel EROĞLU GAP sulama kanalları ile alakalı, Tarım Gıda, Tarım ve hayvancılık bakanımız Faruk ÇELİK’ te Tarımsal enerji ile ilgili GAP TARIMSAL ARAŞTIRMALAR MÜDÜRLÜĞÜ Paşabağı Mahallesi Recep Tayyip ERDOĞAN bulvarı No:106 Haliliye/ŞANLIURFA Adresinde bugün saat 13:00 te bir toplantı düzenleyerek gerekli açıklamaları yapacaklardır.

 

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ
Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI''

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04