CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI;``ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN KESİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR``

Ankara?nın önemli turizm buluşmalarından Travel EXPO 3. Uluslararası Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesine Katılan Mardin il Turizm Müdürlüğü standını ziyaret eden TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,ziyaret sonrasında A

22.03.2018 15:27:51 0
CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI;``ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN KESİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR``

Ankara’nın önemli turizm buluşmalarından Travel EXPO 3. Uluslararası Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesine Katılan Mardin il Turizm Müdürlüğü standını ziyaret eden TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,ziyaret sonrasında Artuklu Haber'den Abdullah Ortaç'a Elektrik Kesintileri konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gazi Üniversitesi ile Turizm Akademisyenleri Derneğinin (TUADER) desteği, Ankara Valiliğinin himayesi ile Travel EXPO 3. Uluslararası Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesine Katılan Mardin il Turizm Müdürlüğü standında ziyaretçilere Artukbey Kuruyemiş ve Kahve ürünleri tattırılırken,Mardin Valiliği tarafından hazırlanan Tanıtm CD'si ve Tanıtıcı Büroşürler veriliyor.

 

 ATO Congresium’da düzenlenen Travel EXPO Turizm Fuarında A 26 No'lu Mardin Tanıtım standına ilk Gelen Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri oldu.Gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen İl Başkanı Nihat Eri,zaman zaman ziayaretçilere mardine dair sohbetlerde bulundu.

 

Mardin Standını ziyaret eden TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,burada stand görevlileri ve ziyaretçilerle bir süre sohbet etti.İkram Edilen Mardin Badem şekerinden tadan Ceyda Bölünmez Çankırı burada bazı ziyaretçiler ve Stand görevlileri ile hatıra resmi çektirdi.Çankırı daha sonra Mardinli yazar Sadettin Noyan'ın yazdığı ve standtta yer alan Kitaplarından 4 adet satın alarak,yazar Sadettin Noyan ile bir süre sohbet etti.

 

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,ziyaret sonrasında Artuklu Haber imtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Abdullah Ortaç'ın Mardin'deki Elektirik Kesintilerinin son durumuna dair bilgi sorması üzerine,verdiği yanıtta çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Ceyda Bölünmez Çankırı şunlerı söyledi.;''Mardin'de meydana gelen Elektirik Kesintisi dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın Mardin gezintisinden duyduğumuz sevinci ve Mutluluğu doyasıya yaşayamadık.Sayın Cumhurbaşkanımızın gezisinin ardından yapılan Elektirik Kesintisinde zamanlama çok yanlıştı.Mardinde bulunduğumuzda Sayın İl Başkanımız Nihat Eri ve Mardin Milletvekili Sayın Orhan Miroğlu ile Birlikte şirket yetkilileri ile görüşmelerimiz oldu.Şimdilik günde 6 saat Elektirik verilmesi konusunda mutabık kaldık.Salı Günü gerçekleşen Grup Toplantısı öncesi  Sayın Başbakanımıza konuyu sunduk ve kalıcı bir çözüm için emir ve talimatlarını talep ettik. Hafta içinde Sayın Başbakanımızla bölge milletvekilleri olarak görüşmeyi umut ediyoruz.

 

Tarım Bakanlığımızın çözüm modeli üzerinde başlattığı çalışmalar  tamamlamıştır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’nın kalıcı bir çözüm için çabalarını yoğunlaştırdıklarını söylemek isterim. Bu çerçevede   Şirket yetkilileri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızda önemli bir görüşme gerçekleşmiştir.Görüşmelerimiz devam etmektedir.Şimdilik 3 olan Elektirik verme saatini 6 saate çıkardık.Kesin çözüm konusunda son derece umutluyuz.Vatandaşlarımızın da bize inanmasını ve gösterilen çabayı anlamalarını bekliyor ve rica ediyoruz.

 

Önümüzdeki günlerde daha detaylı bir basın açıklaması yaparak vatandaşlarımıza gerekli  bilgileri arz edeceğiz''Dedi

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19