CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI:``SALDIRI KAYMAKAMIN ŞAHSINDA MİLLETİMİZİN İRADESİNE YAPILMIŞTIR``

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk?eyönelik düzenlenen PKK saldırısını kınadı.

Mardin 10.11.2016 18:33:40 0
CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI:``SALDIRI KAYMAKAMIN ŞAHSINDA MİLLETİMİZİN İRADESİNE YAPILMIŞTIR``

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’eyönelik düzenlenen PKK saldırısını kınadı.

 

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

''Derik İlçe Kaymakamlığına düzenlenen alçak terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Saldırıda yaralanan Kaymakamımız Sayın Muhammed Fatih Safitürk’e ve saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbimden acil şifalar dilerim. 


Saldırı Derik Kaymakamımız şahsında, milletimizin iradesine yapılmıştır. Kısa süre önce Derik Belediyesi’ne kayyum olarak atanan kaymakamımız, devletimizin sıcak yüzünü ve onlara kucak açan yaklaşımını halkımızla buluşturmuş, belediyelerimizin yerel anlamda halka hizmet için var olduğunu hızla uyguladığı politikalarla vatandaşlarımıza htirmiştir. Bu durum hain teröristleri ve onların alçak işbirlikçilerini rahatsız etmiştir.


Bu nedenle, şu an yaşadığımız acı ve üzüntülerimizin üstesinden gelecek, terörü içimizden söküp atacak olan tek yol; el ele, baş başa ve omuz omuza vermektir. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek her şeyden kaçınmaktır. Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odakların, hain saldırılarla birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi asla bozamayacaklarına inancım tamdır.


Milletimizi sağduyuya davet ediyor ve terörle mücadele konusunda yürütülen çalışmaların aynı kararlılıkla artarak devam edeceğini bilmelerini istiyorum.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04