Ceylan'dan Oto Lastikçilerine Ziyaret

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Yenimahalle' de oto lastikçilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

Siyaset 26.02.2014 17:00:11 0
Ceylan

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Yenimahalle’ de oto lastikçilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Oto lastikçi esnafı ile yaklaşık bir saat sohbet eden Adem CEYLAN, esnafın sıkıntılarını dinledi ve destek sözü verdi.

 İvedik ve Ostim başta olmak üzere Türkiye’nin en büyük organize sanayi sitelerinin, oto lastikçilerinin ve tamircilerinin ve irili ufaklı bir çok sanayi sitesinin Yenimahalle sınırları içerisinde olduğunu hatırlatan Adem CEYLAN, Ekonominin kalbinin Yenimahalle’ de attığının altını çizdi. Bununla birlikte mevcut Yenimahalle yerel yönetiminin bu durumun farkında olmadığını, esnafı ve sanayiciyi önemsemediğini, proje üretmediğini söyledi.

 Sanayicinin ve esnafın özellikle yetişmiş kalifiye eleman sıkıntısını çektiğini belirten Adem CEYLAN, hazırlayacakları proje ile Yenimahalle’ de işsiz gençlerimizi sanayici ve esnaf ile buluşturacaklarını söyledi. Üniversitelerden alacakları destek ile kurs açacaklarını söyleyen Adem CEYLAN, sanayicinin ve esnafın ihtiyaç duyduğu alanlarda gençleri yetiştireceklerini, kalifiye ve yetişmiş halde sanayici ve esnaf ile buluşturacaklarını söyledi.

 Yenimahalle’ de sanayici ve esnafın altyapı sıkıntısının da olduğunu bildiklerini ve esnafın ticaretini rahat ve güven içerisinde yapabilmeleri için başta altyapı olmak üzere tüm destekleri vereceklerinin altını çizdi.

Yenimahalle’ de belediyeyi toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile yönetmek istediklerini söyleyen Adem CEYLAN, sanayici ve esnaf ile de sürekli istişare halinde olacaklarını söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor