Ceylan:``Yenimahalle İçin Yapılacak Çok İş Var``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Batıkent'te Ak Parti Yenimahalle Teşkilat Mensupları İle Bir Araya Geldi

Siyaset 5.03.2014 15:08:32 0
Ceylan:``Yenimahalle İçin Yapılacak Çok İş Var``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Batıkent’te Ak Parti Yenimahalle Teşkilat Mensupları İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Batıkent’te Ak Parti Yenimahalle teşkilat mensupları İle kahvaltıda buluştu.

Adem Ceylan teşkilat mensuplarına yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Ceylan “Vatandaşlara kendimizi doğru anlattığımız zaman ikna etmememiz için bir neden yok” dedi.

Kendilerinin İl Özel idare döneminde hep vatandaşla birlikte olmaya, insanların ellerinden tutmaya çalıştıklarını söyledi. Vatandaşla buluşup ortak çalışmalar yapıldığı zaman aşılamayacak sorunun olmayacağının altını çizdi.

İnsan odaklı hizmet anlayışını hep ilke edindiklerine değinen Ceylan bu yüzden çalıştıkları herkesle uyum içinde olduklarını da belirtti. Geriye dönüp baktıklarında da bu çalışma ilkesinin hep güzel sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi. Bundan sonrada çalışma anlayışlarının da bu yönde olacağını belirtti.

Adem Ceylan sözlerine şöyle devam etti “Ankara’nın en büyük ilçelerinden biri olmasına rağmen hak ettiği hizmeti almayan bir Yenimahalle var. Bizim yönetimimizde biz bu kaderi değiştireceğiz. Yenimahalle’de öncelikle belediyenin kapılarını halka açacağız. Katılımcı bir yönetim anlayışımız olacak. Toplumun her kesimi ile sürekli istişare halinde olacağız. Yenimahalleli bilecek ki kendisine rağmen hiçbir proje ve yatırım yapılmayacak. Yenimahalleli vatandaşımız bilecek ki kendisini önemseyen, düşünen ve fikrini alan bir yönetim var.”

Plan ve projelerinin hazır olduğuna değinen Ceylan Yenimahalle için yapılacak çok iş var. İnşallah 31 Mart’tan sonra Yenimahalle’de yeni bir dönem başlayacak dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78