CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TUNCAY ÖZKAN`DAN MARDİNLİLERE ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir Mardinliler Federasyonu?nu ziyaret etti

Mardin 26.02.2018 11:03:52 0
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TUNCAY ÖZKAN`DAN MARDİNLİLERE ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Mardinliler Federasyonu’nu (İMAF) ziyaret etti. Özkan, ziyaretinde Mardinlilerin İzmir için önemli bir dinamik olduğunu belirterek, “Sadece İzmir için değil, ülkemizin kardeşlik iklimi için de Mardin’i ve Mardinlileri önemsiyoruz” dedi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, geçtiğimiz günlerde İMAF Genel Başkanlığına seçilen Ahmet Tunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özkan, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini kaydederek, “Ülkemizi demokratik ve aydınlık günlere ulaştırmak için birbirimize ihtiyacımız var. İzmir Mardinliler Federasyonu’nun kapsayıcılığı bu açıdan İzmir’deki barışçıl ve demokratik ortam için çok önemli bir kazanım. Ben hem siyasetçi olarak hem bu ülkenin bir yurttaşı olarak Mardin’i ve Mardinlileri çok önemsiyorum. Çünkü Mardinlilerin derin hoşgörü ve medeniyet deneyimi bana güç veriyor. Ülke siyasetinin de bundan çok daha fazla faydalanacağına inanıyorum” dedi.

 

İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç da, Özkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Biz İMAF olarak partiler üstü bir anlayışla İzmir’e ve hemşehrilerimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Federasyonumuzda her siyasi görüşten hemşehrimiz Mardinli olma paydası ile İzmir’e katkı sunma gayretinde. Tabii hepimizin en büyük paydası Türkiye’dir. Ülkemizin birliği, kardeşliği ve geleceği için gayret gösterme hepimiz için en büyük öncelik. Ziyaretinizin de bu anlayışa katkı sunduğunu görmek bizi mutlu etti” diye konuştu.

 

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak da, kentin tüm dinamiklerine önem verdiklerini belirterek, “İMAF’ın varlığı hem Konak hem İzmir için önemli. Çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Ahmet Tunç başkana da başarılı hizmetler diliyorum” ifadesini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER  AJANSI-İZMİR


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00