CHP`!Lİ GÖK`TEN ``1 MAYIS`` MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı?nı kutlayarak, ?1 Mayıs, demokrasinin ve insan haklarının geliştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır? dedi.

29.04.2016 13:27:15 0
CHP`!Lİ GÖK`TEN ``1 MAYIS`` MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak, “1 Mayıs, demokrasinin ve insan haklarının geliştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, yayınladığı mesajla tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. 1 Mayıs’ın tüm dünyada milyonlarca emekçinin birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak kutlandığını anımsatan Gök, “1 Mayıs, demokrasinin ve insan haklarının geliştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. İşçi sendikaları, birlik ve dayanışma içerisinde olan ve örgütlü toplumların temel dinamiklerini oluşturarak, emeğin örgütlü gücünü ortaya koymuşlar ve temel hak ve özgürlüklerin yaşama geçirilmesi için büyük mücadeleler sergilemişlerdir” dedi.

“AKP İKTİDARINDA YOKSULLUK VE İŞSİZLİK ÇIĞ GİBİ ARTTI”

AKP iktidarında işsizliğin, yoksulluğun ve açlığın çığ gibi büyüdüğünü savunan CHP’li Gökhan Gök, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak; grevlerin yasaklanmadığı, sendikalı işçilerin işten atılmadığı, örgütlenmenin engellenmediği özgürlükçü bir demokrasi için işçilerimizle ve emekçilerimizle omuz omuza mücadele etmeye, AKP Hükümetinin işçi haklarını gasp etme girişimleri karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, emeğin üzerindeki baskıların kaldırıldığı, emekçilerimizin sendikalı olduğu bir iş yaşamının sağlandığı Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında 1 Mayıs’ları kutlamak dileğiyle tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19