CHP?li Koç, Beypazarı halkıyla kucaklaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2?inci Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, seçime az bir süre kala Beypazarı halkını ziyaret etti.

Siyaset 14.05.2015 18:10:34 0
CHP?li Koç, Beypazarı halkıyla kucaklaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2’inci Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, seçime az bir süre kala Beypazarı halkını ziyaret etti.

Aynı zamanda CHP parti sözcüsü de olan Koç, ilk olarak CHP Beypazarı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle sokağa indi. Beypazarı sokaklarını karış karış gezerek destek isteyen Koç, kimi zaman yoğun ilgiden dolayı sokakta yürümekte zorlandı.

Beypazarılılardan CHP’yi destekliyoruz naraları

CHP heyetini coşkuyla karşılayan Beypazarılılar, “CHP’yi destekliyoruz ve Başbakan Kılıçdaroğlu” naralarıyla sokağı inletti. Ardından Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan’ı da makamında ziyaret eden Koç, Beypazarı’nın turistik önemini vurgulayarak, “Beypazarı Ankara’nın diğer ilçelerine göre bilinebilirlik oranı ve ziyaretçisi en fazla olan ilçemizdir. Elimizden gelen desteği ilçemize vermeliyiz. Eğer herkes üstüne düşen görevi yaparsa, Beypazarı hak ettiği değeri bulur” dedi. Öncelikle İlçenin en önemli problemlerinden olan doğalgaz sorununa dikkat çeken Çalışkan ise, “İlçemizin en büyük sorunu doğalgazdır. Doğalgazın hızlı bir şekilde ilçemize yapılması gerekmektedir. Çünkü iş adamlarının buraya yatırım yapılabilmesi için doğalgazın olması şarttır” dedi.

Çalışkanın sözlerine katıldığını ifade eden Koç, “Sorunları çözmede güç kullananların katkıda bulunması gerekiyor. Güç bakımından bende elimden ne geliyorsa gücümü kullanacağım ve sorunlarınızı meclise taşıyacağım. Bizim için vatandaşımızın siyasi tercihlerinin hiçbir önemi yok. Biz kimseyi ayrıştırmıyoruz, dışlamıyoruz. Görevimiz sizlere hizmet etmektir” diye konuştu.

“Salı günü toplantılarını amacından saptırdılar”

Beypazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Emekliler Derneği, Berberler Odası, DEPAR Arkalılar Derneği, Terziler Esnaf Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası,  Bakırcılar ve Kuyumcular Odası’nı da tek tek ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Koç, esnafın, emeklinin ve çiftçinin de sorunlarını dinleyerek, üreten bir Türkiye için çalıştıklarını dile getirdi. Sorunlarınızın çözülebilmesi için desteklerinizi bekliyorum diyen Koç, “Biz kimseyle kavga etmeden seçim projelerimizi anlatıyoruz. Sizlerden ülkenin kötü gidişatına bir son vermek için ve sizlerin sorunlarını çözmek için oy istiyoruz. Mecliste parti gruplarının Salı günü toplantıları vardır. Orada sizlerin sorunlarının konuşulması gerekir. Ancak bu toplantılar iktidar partisi için seçim propagandasına dönerek amacını aşmış durumdadır” dedi.

“Bu işler köylere kamyon kamyon yardımlarla olmaz”

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ömer Koçer de söz alarak, “Siyaset laf yetiştirme yeri olmuş durumda. Burada mağdur olan bakkallardır. İktidar Partisi sorunlarımıza eğilmiyor. Sözde Marketçiler Yasası çıkaracaklardı, bir türlü çıkaramadılar. Köylerde bile bakkallar neredeyse kalmadı” diye isyan etti.

Koçer’den sorunların çözümü için destek isteyen Koç ise, “İktidar AVM’leri çağın gereği olarak görüyorsa, bundan etkilenen esnafa ve bakkala da çözüm üretmelidir. Bakkallarımız neredeyse kalmadı. Kaç tane esnaf BAĞKUR ve SSK primini ödeyebiliyor. Bu yüzden de ne yazık ki sağlık hizmeti alamıyorlar. Sadece kendileri değil aileleri de sağlık hizmetinden faydalanamıyor. Biz Türkiye’de ki köylüyü nasıl tekrar üretebilir hale getiririz, bunun peşindeyiz. Bu işler köylere kamyon kamyon yardımlarla olmaz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04