CHP`Lİ KOÇ:``CHP`NİNN VAATLERİ İKTİDARI ZORA SOKTU``

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç"O polemikleri yaratanlar, Cumhuriyet Halk Partisi`nin yarattığı gündemin peşinde sürüklenenlerdir. 13 yılda yapamadıklarına, Cumhuriyet Halk Partisi`nin vaatlerinin karşısında zora girdiklerini görerek, son kurtuluş y

4.05.2015 12:05:29 0
CHP`Lİ KOÇ:``CHP`NİNN VAATLERİ İKTİDARI ZORA SOKTU``

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç"O polemikleri yaratanlar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yarattığı gündemin peşinde sürüklenenlerdir. 13 yılda yapamadıklarına, Cumhuriyet Halk Partisi'nin vaatlerinin karşısında zora girdiklerini görerek, son kurtuluş yolu olarak odaklananlardır.''dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç,seçim çalışmaları kapsamında Kazan'da esnaf ziyareti yapıp, ziraat odasında çiftçilerle bir araya geldi. Milletvekili adayı Ali Rıza Erbay ile çeşitli ziyaretlerde bulunan Koç, üreticilerin sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

CHP'nin, sorunlara ilişkin çözümlerini paylaştıklarını anlatan Koç, "Kahvehanelerdeki emekli yurttaşlarımızla, işsizlerimizle, iş güvencesi olmayan taşeron işçilerimizle sohbet ettik. Süreci anlatıyoruz. Dikkat ederseniz, bunu kavga etmeden yapıyoruz. Kimseye laf yetiştirmeden yapıyoruz. Halkın sorunlarına, Cumhuriyet Halk Partisi olarak nasıl çözüm bulacağız, bunları paylaşıyoruz" diye konuştu.

CHP'nin vaatlerine dönük polemiklerin yaşandığı bir dönemden geçildiğini ifade eden Koç, şunları kaydetti:

"O polemikleri yaratanlar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yarattığı gündemin peşinde sürüklenenlerdir. 13 yılda yapamadıklarına, Cumhuriyet Halk Partisi'nin vaatlerinin karşısında zora girdiklerini görerek, son kurtuluş yolu olarak odaklananlardır. Sayın Başbakanı dinliyorum ve bazen üzülüyorum televizyonlarda. Çok bağırıyor. Çok bağırarak, bir dert anlatamaz. Bağırma dönemi bitti. Daha sakin olsun. Mağlubiyeti, bundan sonra sandıkta gidebileceğini kabul etsin. Zaten yenilen, o olmayacak. Yenilen, Türkiye'yi 13 yılda bu hale getiren o temel zihniyet olacak. O yüzden bence, 8 Haziran'dan sonra muhalefet olarak ne yapacağını düşünmeye başlasın."Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00