CHP`Lİ KOÇ`TAN KALECİK TURU

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2?inci Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, seçim çalışmalarına Kalecik?te devam etti.

13.05.2015 11:22:58 0
CHP`Lİ KOÇ`TAN KALECİK TURU

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2’inci Bölge Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, seçim çalışmalarına Kalecik’te devam etti.

Kalecik halkıyla buluşarak, tek tek vatandaşlarla tokalaşan Koç, yoğun ilgiyle karşılandı.

Türkiye’nin üzerine çöken bu karanlıktan kurtulacağız”

Kaleciğin seçim öncesi nabzını yoklayan ve esnafa hayırlı işler dileyen Koç, Kalecik pazar yerini de ziyaret ederek, hem pazarcılardan hem de pazarda alışveriş yapan kaleciliklerden destek istedi.

“Hep beraber Türkiye’nin üzerine çöken bu karanlıktan kurtulacağız” diyen ve CHP'nin çözüm önerilerini anlatan Haluk Koç,  “Sizlerden destek bekliyorum. Ben yapacaktım da yapamadım bir mazeret değil. Biz ne söz verdiysek onu gerçekleştireceğiz. Her gün alanlardayım ve ülke gerçeklerini anlatıyorum. İnşallah seçilirsek, biliniz ki Ankara’da bir dostunuz var. Her zaman kapım sizlere sonuna kadar açık” dedi.

“Çiftçiye üretimde kullandığı mazotu iki liraya vereceğiz”

Esnaf ziyareti ve pazar gezisi ardından Kaymakam Yusuf Güni ve Ziraat Odası Başkanı Ömer Şahin'i de makamında ziyaret eden Koç, Şahin’e, “Çiftçinin de sıkıntılarını çözeceğiz. Çiftçiye üretimde kullandığı mazotu iki liraya vereceğiz. Modern kölelik olan taşeronu bitirerek, asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağız” diye konuştu.

“Vatandaştaki tepki iktidar partisinin aleyhine”

Çıkışta basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan ve iktidara ilişkin açıklamalarda bulunan Koç, “Partimizin seçim programını, vaatlerini ve toplumun değişik kesimlerine yönelik projelerimizi yurttaşlarımızla paylaşıyoruz. Şuanda vatandaşların tepkisi "iktidar partisinin aleyhine".  Çalışanlar, geçimini sıkıntıyla sürdürenler, tarım kesimi,  emekliler ve esnaf iktidarı ciddi bir şekilde sorguluyor. Türkiye'deki eşitsizlik, gelirlerdeki uçurum derecesindeki farklılık, insanları CHP'nin vadettiklerini çok fazla irdeler, düşünür hale getirmiş. Bunu görmekten mutluluk duyuyoruz, bu sefer daha farklı bir seçim sonucu olacak” diye ifade etti.

"Çanlar onun için çalıyor"

Bir basın mensubunun "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, muhalefetin ekonomiye yönelik vaatlerine ilişkin 'komik' değerlendirmesini nasıl buluyorsunuz" demesi üzerine, komik olan bir tek şey varsa, bunu yalanla, haramla imanı bir arada sunmaya çalışanlarda aramak lazım diyen Koç, “ Bizim muhatabımız Başbakandır. Cumhurbaşkanı değildir. Fukarayı bırakmıyorlar ki başbakanlık yapsın. Kendisi Başbakanı gölgelemek isteyen bir tarz içerisinde. Niye Cumhurbaşkanı bu kadar panik içerisinde. Sabah, akşam, yurt içinde, yurt dışında, gece ve gündüz konuşma ihtiyacı duyuyor. Çünkü çanlar onun için çalıyor. Şimdiye kadar sebep olduğu bütün hukuksuzlukların, bir iktidar değişikliğinde sorumluluk noktasında yargı karşısında hesabını vereceği aşikar, onun için tedirgin. Komedi varsa, bu milletin ekmeğini çalanların yüzsüzce Türkiye'de hala yalan yanlış ifadelerde bulunması, esas komedi bu" dedi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90