CHP`Lİ TOPRAK; ?HAİN PROVOKASYONUN ARKASINDAKİ GİZLİ ELLER AÇIĞA ÇIKARTILMALI!?

CHP GENEL BAŞKAN KOORDİNATÖR BAŞDANIŞMANI ERDOĞAN TOPRAK; ?HAİN PROVOKASYONUN ARKASINDAKİ GİZLİ ELLER AÇIĞA ÇIKARTILMALI!?

21.04.2019 16:52:20 0
CHP`Lİ TOPRAK; ?HAİN PROVOKASYONUN ARKASINDAKİ GİZLİ ELLER AÇIĞA ÇIKARTILMALI!?

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının bir takım kirli eller tarafından yönlendirilen organize bir grup tarafından gerçekleştirildiğini öne sürerek “Birlik beraberliğimize, ülke barışı ve huzuruna kast eden bu saldırının üzerinin örtülmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

 


CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Çubuk’ta şehit cenazesinde gerçekleştirilen saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Hakkari’de şehit olan askerimizin cenazesine katılan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Milli Savunma Bakanı, Emniyet Genel Müdürü, Ankara Emniyet Müdürü, Genelkurmay Başkanı ve diğer devlet erkânının önünde organize bir grup tarafından gerçekleştirilen menfur saldırı ülkemizi karanlık günlere, kardeş kavgasına sürüklemek isteyen karanlık güçlerin devrede olduğunu, maşalarını sahaya sürdüklerini göstermektedir.

 

Ana Muhalefet Liderine yönelik bu saldırının istihbaratının alınmaması, güvenliğin sağlanmaması, saldırganların cenaze öncesinde, esnasında ve sonrasındaki eylemlerine, sözlü ve fiziki saldırılarına güvenlik güçlerinin müdahale etmemesi, saldırganların korunduğu ve planlı olduğu kanaatini güçlendirmektedir.

 

İçişleri Bakanlığı, Emniyet, savcılar bu saldırının arkasındaki gerçek failleri, organizatör karanlık elleri açığa çıkartmakla yükümlüdür ve hesap vermek zorundadır. Aksi halde bu kirli amaçların, birlik, beraberlik, kardeşlik ve barışımıza kast etmek isteyen şaibeli güç odaklarının ortağı olacaklardır.  Faillerin süratle ortaya çıkartılması talebimizin en kısa sürede yerine getirilmesinin peşini bırakmayacağımız bilinmelidir. Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu korumaktan devlet aciz ise biz liderimizi koruruz, bu da böyle bilinsin. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Demokrasimize, ülkemize, barış ve huzurumuza kimsenin kast etmesine izin vermeyeceğimiz açıkça bilinmelidir.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33