CHP MARDİN İL BAŞKANI DUYAN`DAN KILIÇDAROĞLU SALDIRISINA SERT KINAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Mardin İl Başkanı Dr.Mahmut Duyan , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na ve CHP`lilerin de aralarında bulunduğu konvoya bir grup tarafından Artvin`de yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı.

Mardin 26.08.2016 12:04:34 0
CHP MARDİN İL BAŞKANI   DUYAN`DAN KILIÇDAROĞLU SALDIRISINA SERT KINAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Mardin İl Başkanı Dr.Mahmut Duyan , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na   ve  CHP'lilerin de aralarında bulunduğu konvoya bir grup tarafından Artvin'de  yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mardin il Başkanı Duyan Artuklu Haber'e şu açıklamayı yaptı;

 

"Saldırının ardında kimilerin olduğunu, biliyoruz" diyen Başkan Duyan Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi: Sayın Genel Başkanımıza ve CHP Konvoyuna Artvin ziayreti sırasında  yapılan silahlı saldırıyı  şiddetle kınıyoruz.

 

Bu saldırıyı yapanlar, CHP Genel Başkanımız ve partimizin, terör ve ona destek verenler karşısındaki korkusuzca duruşundan rahatsız olanlardır. Sayın Genel Başkanımıza bu saldırıyı yapanları ve bir askerimizi şehit edenleri, milletimiz çok iyi biliyor...  Cumhuriyet Halk Partisi’nin korkusuz dürüst lideri,saldırı karşısında  vakur tavrını bozmamış, kendi canını hiç düşünmemiştir.  Bu saldırıyı yapanlar sadece CHP’yi değil, Türkiye cumhuriyetini, yıllardır yok edilmeye çalışılan demokrasimizi ve cumhuriyet kurumlarını, milletimizin birliğini ve kardeşliğini hedef almıştır. Bu alçak saldırıyı planlayan, gerçekleştiren ve zemin hazırlayan kahrolası hainler bilmelidirler ki, namusuyla dürüstçe hizmet eden, çiğ yemediği için karnı ağrımayan, çıkarları uğruna kirli ve iğrenç ilişkiler kurmayan, terör örgütleriyle pazarlık etmeyen ve halkına hiç yalan söylemeyen Kemal Kılıçdaroğlu ve biz onun mücadele arkadaşları,  ülkemiz ve halkımız uğruna can vermekten asla korkmadık, korkmayacağız da. CHP Camiasını saldırılarla yolundan döndüreceklerini düşünen insanlıktan nasibini almamış caniler, CHP’nin tarihine bir baksınlar, kendilerini nasıl ahmak durumuna düşürdüklerini de görürlerdi. Ülkemizi karıştırmak, iç çatışmaya sürüklemek ve kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen bu hain saldırıya rağmen; Bu ülkede silah sesleri yükselsin diyenlere inat,  çocukların kahkahası yükselsin demeye, bombalar patlasın, üzerinden siyaset yapalım diyenlere inat, barış ve kardeşlik demeye, işine gelince kirli ilişkilerle terörü,alet edenlere  inat, Atatürk Cumhuriyeti demeye, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere inat, bir canımız var o da memleketime feda olsun demeye, bu uğurda vatan için, ulusumuz için, demokrasi ve cumhuriyet için ve elbette ki Kemal’ler için göğsümüzü siper etmeye kanımızın son  damlasına kadar devam edeceğiz.''Açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Mardin il Başkanı Duyan sabah saatlerinde Şırnak'ın cizre ilçesinde polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla gerçekleştirilen bombalı saldırıyı da şiddetle kınayarak,Şehit Polislere Allahtan rahmet,Yaralılara da acil şifalar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88