CHP MEZİTLİ ,KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü Birlik ve Beraberlik kahvaltısı düzenledi.

7.05.2016 16:58:05 0
 CHP MEZİTLİ ,KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü Birlik ve Beraberlik kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya çok sayıda partili ilgi gösterirken, Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar, Hüseyin Çamak ve Serdal Kuyucuoğlu da etkinlikte yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü aktif çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak CHP Mezitli İlçe Örgütü, partilileriyle kahvaltıda buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı’na ev sahipliği yapan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök’ün yanı sıra Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar, Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, eski Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, eski Belediye Meclis Üyesi Ali Erdinç, CHP Mezitli Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Serkan Tuncer ve Mümtaz Uysal ile çok sayıda partili katıldı.

GÖK: “AKP’LİLER BU DARBEYE NEDEN SESSİZ KALIYOR?”

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, CHP’nin bir bağımsızlık sevdası olduğunu vurguladı. Gök, “Ülkemizin geldiği durum maalesef ortadadır. Türkiye’nin kuruluş felsefesindeki temel değerleri savunmak her zaman olduğu gibi yine CHP’ye düşmüştür. Bu bağlamda halkımızın üstümüze yüklediği sorumluluk oldukça ağırdır” dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da eleştiren Gökhan Gök, “AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan adaletsiz tutumunu ısrarla sürdürmektedir. Son olarak kendi partisine darbe yapmıştır. Partinin Genel Başkanını istifaya zorlamıştır. Başbakan Davutoğlu da 20 milyonun üstünde oy aldığını unutmuş, o kadar seçmeni yok sayarak bir kişinin sözüne itaat etmiştir. Bu darbeye de her fırsatta darbe karşıtı olduklarını ifade eden AKP’liler sessiz kalmıştır. Bu da gösteriyor ki tam bağımsızlığın tek dayanağı Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diye konuştu.

ÇAMAK: “YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMALIYIZ”

Gök’ten sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Yıldırım da Anneler Günü arifesinde olduklarını hatırlattı. Yıldırım, “Şehit haberlerinin kesilmediği, çocuk tacizlerinin arttığı, kadına şiddetin zirve yaptığı bir anneler günü yaşıyoruz. Mevcut iktidar bu annelerin gözyaşını dindirmekle yükümlüdür” dedi. Daha sonra mikrofona gelen CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak da, “Diğer partiler de ne olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakalım. Yarın seçim olacakmış gibi çalışalım. 2019’da yapılacak olan genel seçimlere bizler şimdiden hazırlık yapmalıyız, o doğrultuda çalışmalıyız” uyarısını yaptı.

SAĞLAR’DAN MEZİTLİ ÖRGÜTÜ’NE ÖVGÜLER

Konuşmasına 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ı anarak başlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, onların düşüncelerinin CHP’lilerin kalbinde ve zihninde hala yaşadığını savundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nu da eleştiren Kuyucuoğlu, “Tek adamlı rejim kurmak istiyorlar. Sivil diktatörlüğe doğru gidiyoruz. Bunların arkasından gidenler de diktatöre biat edenlerdir” dedi. Son olarak konuşma yapan CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar da Mezitli İlçe Örgütü’nün çalışmalarını takdirle ve heyecanla izlediğini ifade etti. Sağlar, “Göreve geldiği andan itibaren dikkat çekici ve başarılı çalışmalar yapan İlçe Başkanımız Gökhan Gök’ü tebrik ediyorum. Çalışmalarında da başarılar diliyorum” diye konuştu. Sağlar, “Mezitli’den parlayan bu ışık tüm Türkiye’yi saracaktır. Buna sonuna kadar inanıyorum” dedi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15