CHP BURSA İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ'TAN ÇİRKİN İFTİRA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, sosyal medyada hakkında paylaşılan asılsız ve çirkin iftiralara yönelik açıklama yaptı.

BURSA 20.11.2023 18:47:00 0
CHP BURSA İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ

Cumhuriyet  Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, sosyal medyada hakkında paylaşılan asılsız ve çirkin iftiralara yönelik açıklama yaptı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş sosyal medyada gündeme gelen ve havuz medyasında paylaşılan asılsız ve çirkin iftiralara yönelik açıklama yaptı.

İl Başkanı Yeşiltaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Erkan Çakır isimli şahıs AKP’nin maşası haline gelerek Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratmaya çalışmaktadır.

Kurultay öncesinde Ankara’da bulunulan süre içerisinde elbette ki İl Başkanları ve parti büyükleriyle görüşmeler oldu. Bu en gerçek ve tabii olandır. Bu görüşmeler arasında sayın Özgür Çelik ile de görüştüm. Ortamda başkaları da vardı. Ancak para alındığına yönelik iddialar asla ve asla gerçeği yansıtmamaktadır.

Kaldı ki delegasyonumuz hür iradesiyle genel başkanlık yarışında tercihini yapmıştır. İl Başkanı olarak en başından beri ne kadar objektif ve tarafsız kaldığımı üyelerimiz de delegelerimiz de gayet iyi bilirler. Bu iftira sadece bana değil tüm delegelerimize ve tüm Bursa’ya atılmış bir iftiradır.

Kamuoyunun gündemini böyle ucuz ve alçakça numaralarla meşgul etmek son derece organize bir oyundur. Demek ki partimizin yaşadığı değişim birilerini çok telaşa düşürüp korkutmuş olacak ki en adi ve çirkin olan iftira yolunu seçmişler. Bu ve benzeri kara propaganda yöntemleri seçime doğru daha da artacaktır. Telaşlanmaya devam etsinler çünkü CHP yeni değişim rüzgarı ile önce belediyeleri sonra da iktidarı olarak bu talan düzeninden ülkemizi kurtaracaktır.

Bu durum kamuoyunu gereksiz yerel meşgul ettiği için açıklamayı yapıyorum. Bizim özümüz, sözümüz birdir. İçimiz dışımız birdir. Alnımız açıktır. Ben gerekli suç duyurumu savcılığa yaptım. Savcılık zaten her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyecek ve gerçek ortaya çıkacaktır. Bundan sonra söz yüce Türk adaletindedir. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00