CHP BURSA OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI CENGİZ ÇELİKTEN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

CHP Osmangazi İlçe başkanı Cengiz Çelikten Basın açıklaması yaparak, “Bursa Halk Gönüllüleri” isimli paralel oluşum ile bir ilgilerinin olmadığını açıkladı.

BURSA 27.06.2024 16:57:00 0
CHP BURSA OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI CENGİZ ÇELİKTEN

CHP Osmangazi İlçe başkanı Cengiz Çelikten Basın açıklaması yaparak, “Bursa Halk Gönüllüleri” isimli paralel oluşum ile bir ilgilerinin olmadığını açıkladı. Başkan Zeki Çelikten açıklamasında;

 

25/04/2024 tarihinde “bbcturk.com.tr” isimli sitede ve 27/06/2024 tarihinde “tiviport.com” isimli sitede hakkımda çıkan sokaktan topladığı insanlara birkaç kuruş vererek, onları MHP’li, AKP’li ve İYİ Partili gibi göstermekte ve “Bursa Halk Gönüllüleri” adı altında bir çete kurmakta. Bu paralı çete, Çelikten ve muhalefet hakkında internette olumsuz yorum yapanları korkutmak, tehdit etmek ve hatta darp etmek için kullanılmakta. Bu rezalet, CHP örgütünde büyük bir rahatsızlık yaratırken, söz konusu çetenin CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ı bile tehdit ederek, Çelikten aleyhinde konuşan partililerin ihraç edilmesi için baskı yaptığı iddia ediliyor.” Şeklinde iftira dolu, itibar tetikçileri tarafından yapılan haberin gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. 

 

Haberde adı geçen “Bursa Halk Gönüllüleri” isimli paralel oluşum önce “CHPOSMANGAZİ adı altında whatsapp grubu kurmuştur. İlçe başkanlığımızın bilgisi dışında kurulan bu grubun CHP adı altında kurulmasının yanlış olduğunu partimizin isminin ancak yetkili İlçe başkanlığı ,gençlik ve kadın kolları tarafından kullanılabileceği ve grubun kapatılması istenmiştir. Grubun kapatılmasını istediğim için bu grubu kuran kişiler tarafından hakkımda asılsız iddialar ile iftira kampanyası başlatılmıştır. Kararlı ısrarım neticesinde grup kapatılmamış ancak grubun adı “chpbursagonulluleri” olarak değiştirilmiştir.

 

 Gene partimizin isminin kullanılması sebebiyle yapılan uyarılar ve haklarında gerekirse Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi verileceği uyarısı sebebiyle grubun adı “bursahalkgonulluleri” olarak değiştirilmiştir. Halen bu grup yöneticileri tarafından hakkımda olur olmadık iftira ve karalama kampanyası devam etmektedir. Gurup yöneticisi ve üyesi olan partililiklerimiz hakkında CHP Bursa İl Başkanlığına İlçe başkanı olarak şahsım, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyemiz tarafından İl Disiplin kuruluna sevk edilmeleri talebi ile şikayet dilekçesi verilmiştir.

 

 Haberde adı geçen “Bursa Halk Gönüllüleri” isimli grubun kurucusu olan ancak partimiz üyesi olamayan Mert Ataman ve Hakan ATAKLAR tarafından hakkımda CHP Bursa İl Başkanlığına, kendilerini CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı binasından çıkardığım gerekçe gösterilerek kesin ihraç talebi ile partiden ihraç edilmem için dilekçe verilmiştir. Haberin gerçek olmadığı; tarafımca kurulduğu iddia edilen “Bursa Halk Gönüllüleri” isimli grubun yöneticileri Mert Ataman ve Hakan ATAKLAR ‘ın hakkımda disiplin sürecinin başlatılması için ve benimde “Bursa Halk Gönüllüleri” isimli grup yöneticisi olan partililerimiz hakkında kesin ihraç talebiyle disiplin sürecinin başlatılması için CHP Bursa İl Başkanlığına yapmış olduğumuz şikayetlerden açıkça anlaşılmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisini ve şahsımı yıpratmak amacıyla itibar suikastçılarının yalan ve iftira dolu haberlerine itibar edilmemesi adına iş bu açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


39° / 25.8°
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45