Tarih: 28.07.2024 13:53

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Gemlik Belediyesini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa programı kapsamında Gemlik'e geldi. Gemlik  ilçesinde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Özel, Burada vatandaşlara hitap etti.

 

CHP Genel Başkanı Özgür  Özel'e CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile Osmangazi, Nilüfer, Mudanya, Mustafakemalpaşa Belediye başkanları, Bursa milletvekilleri, belediye meclis üyeleri eşlik etti.


Belediye binası önünde Gemlikliler ile bir araya gelen Genel Başkan Özgür Özel, "Gemlik, fay hatlarının üzerinde ve Gemlik Belediyesi’nin birinci gündemi kentsel dönüşüm. Ben, seçildikten sonra bunu birinci gündem maddesi olarak gören Şükrü Başkanıma yürekten teşekkür ediyorum, tüm çabalarını sonuna kadar destekliyorum" dedi. Kentsel dönüşüm için yurt dışından bulunan kredilerin iktidar tarafından onaylanmadığını söyleyen Özel "onaylasa, dışarıdan alınan kaynakla bir mahalle depreme dayanıklı güçlü evlere, sosyal donatı alanlarına, güvenli okullara, güvenli camilere kavuşacak. Diyorlar ki CHP’ye bunu yaptırmayalım" şeklinde konuştu.

 

Seçim anketlerinde CHP'nin birinci parti çıktığını belirten Özel, "Millet diyor ki ‘Belediyeyi bunlar bu kadar iyi yönetiyorsa verelim, Türkiye'yi de yönetsin. Çalmak yok, çırpmak yok, hizmet var, çalışkanlık var" dedi.


Belediyelerin önceki borçlarının ödenmesini isteyen cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da eleştiren Özel, sözlerini şöyle tamamladı: "Geçmiş dönemden o yediğiniz, içtiğiniz, biriktirdiğiniz ve devlete ödemediğiniz o paraları bize ödetemezsiniz. Onların faizlerini kaldıracaksın. Ana parasını böldüreceksin. Herkese eşit davranacaksın. Onun üzerinden bu işleri yapacağız. Haciz koyarım, koy. Vatandaş da hizmete kimin engel olduğunu görür. Gerekirse başta Genel Başkan, bütün milletvekilleri, 1 milyon 600 bin CHP'li, ellerimizle o çöpü toplarız, yine sana kendimizi muhtaç etmeyiz."


Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, konuşmanın ardından Genel Başkan Özel'i başkanlık makamında ağırladı. Başkan Deviren CHP liderine, Gemlik Belediyesi'nin kendi ürettiği zeytin ve zeytinyağından hediye etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —