CHP heyetinden Mardin Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

CHP Grup başkan vekili Ali Mahir Başarır, milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Ahmet Baran Yazgan, ve Veli Ağbaba’nın da aralarında olduğu kalabalık bir grup Mardin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Mardin 24.06.2024 18:39:00 0
CHP heyetinden Mardin Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

CHP Grup başkan vekili Ali Mahir Başarır,  milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Ahmet Baran Yazgan, ve Veli Ağbaba’nın da aralarında olduğu kalabalık bir grup Mardin Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ederek Eş Başkanlarımız Devrim Demir ve Ahmet Türk ile gündemdeki konulara ilişkin sohbet edildi.

 

CHP Grup başkan vekili Ali Mahir Başarır, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İzmir Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan, önceki dönem il başkanı Mehmet Kılıçaslan, Şanlıurfa CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ ve Diyarbakır il Başkanı İsmail Akyıl'ın yanı sıra CHP Mardin ve Diyarbakır il Örgütü’nden oluşan kalabalık bir heyet felaketinin meydana geldiği Çınar ve Mazıdağı ilçelerindeki köyleri ziyaret ettikten sonra Mardin Büyükşehir Belediyemize ziyaret gerçekleştirdi.  CHP heyeti Genel Sekreterimiz Mehmet Raci Bilici karşılayarak Eş Başkanlarımız Devrim Demir ve Ahmet Türk tarafından ağırlandı.   


CHP Grup başkan vekili Ali Mahir Başarır ilk olarak bölgede yaşanan yanının yol çatığı felaketten dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Başarır,  aynı zamanda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını iletti.  Başarır, ayrıca  Eş Başkanlarımıza görevlerinden dolayı başarılar dileyerek kendilerini taktirle takip ettiklerini dile getirdi. 


Eş Başkanımız Ahmet Türk ise CHP heyetine nazik ziyaretlerinden dolaya teşekkürlerini sundu. Türk, “Bu felaketin yaşandığı bir dönemde belediyenin sorunlarını konuşmak çok da doğru değil. Fakat öyle bir süreç yaşıyoruz ki her anlamıyla zor. Özellikle kayyumun yaratmış olduğu tahribatlar, bizlere bırakılan borç her anlamıyla bizleri derinden etkilemektedir.” dedi. 


Eş Başkanımız Devrim Demir ise, “kayyum politikalarına karşı sadece Kürt halkının vermiş olduğu mücadele yetmez. Burada ana muhalefet partisi başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin gerektiği yerde gerektiği tepkiyi göstermeleri gerekmekte. Bu mücadele sadece Kürt halkının omuzlarında bırakılmamalı.” İfadelerini kullandı. Sohbet havasında geçen temas kayyum politikalarından, gündemdeki sıcak gelişmelere ve toplumsal konulara kadar bir çok soruna değinildi. Ziyaret toplu çekilen fotoğraf ile son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38° / 23.1°
  • BIST 100

    10680,9%1,85
  • DOLAR

    32,96% 0,46
  • EURO

    35,23% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2460,39% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00