CHP`DEN GÜNEYDOĞU ÇIKARMASI!

CHP`den Bir Çıkarma da Güneydoğu`ya... Irak ve Mısır Ziyaretlerinden Sonra Şimdi de Diyarbakır, Mardin`e Gidiyor

Polisiye Haberler 11.09.2013 11:35:43 0
CHP`DEN GÜNEYDOĞU ÇIKARMASI!

CHP`den Bir Çıkarma da Güneydoğu`ya...  Irak ve Mısır Ziyaretlerinden Sonra Şimdi de Diyarbakır, Ş.Urfa ve Mardin`e Gidecekler.

CHP Şimdi de Güneydoğu`ya çıkartma yapmaya hazırlanıyor.Genel Merkez tarafından Oluşturulacak bir Heyetle Diyarbakır,Mardin ve Şanlıurfa illerine ziyaretlerde bulunularak,Bölge halkı`na``Demokratikleşme ve Çözüm``konusunda CHP`nin görüş ve düşünceleri anlatılacak.

PKK`nın çekilmeyi durdurma kararı alması gündemdeki yerini korurken,CHP`den bölgeye yönelik önemli bir karar geldi. CHP Yönetimi Güneydoğu illerine oluşturulacak bir heyet tarafından ziyaret edilerek Parti görüşünün anlatılması kararı alındı.Ana muhalefet prtisi olarak CHP , Güneydoğu İllerinden Diyarbakır,Mardin ve Şanlıurfa illerini ziyaret etme  kararı aldı. Bölgeye yapılacak ziyarette partinin "demokratikleşme ve çözüm" konusundaki görüşleri anlatılacak. İlk durak ise Diyarbakır olacak. Güneydoğu çıkarmasının ilk durağı Diyarbakır olacak.
CHP heyetinin Güneydoğu turunda  3 il bulunuyor: Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa. 

CHP, gittiği illerde parti örgütü, sivili toplum kuruluşları ve doğrudan vatandaşlarla görüşecek. Bunun için sekizer kişilik iki heyet oluşturuldu. 

İlk ziyaret Diyarbakır`a yapılacak. Heyetin ilk durağı Diyarbakır`da ,Diyarbakır valisi ve belediye başkanı da program kapsamında ziyaret edilecek.HeyetDiyarbakır temaslarının ardından Mardin`e daha sonra da Şanlıurfa`ya geçecek. CHP heyeti Suriye sınırındaki Şanlıurfa ilçeleri Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde de inceleme ve temaslarda bulunacak.

 

 




27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04