ÇORUM İLİNDE 'NUFÜS PERSONELİ EĞİTİM' PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlki Mart ayında Van ilinde düzenlenen Nüfus personeli eğitiminin ikincisi Çorum ilinde düzenlendi.

Ankara 29.05.2022 11:39:00 0
ÇORUM İLİNDE

İlki Mart ayında Van ilinde düzenlenen Nüfus personeli eğitiminin ikincisi Kütahya,Tekirdağ,Çorum,Ordu ve Zonguldak illerinde  düzenlendi.Çorum ilinde düzenlenen eğitim Programına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ev sahipliği yaptı.

 

Çorum ili Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen Eğitim Programına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür YardımcısıYusuf Guni,Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü,Çorum İl Nufüs ve Vatandaşlık Müdürü Tolga Abalı ,Nufüs ve Vatandaşlık İşleri Mevzuat ve Strafteji Dairesi Başkanı Kaymakam İbahim Dündar,ve Nufüs Çalışanlarının katıldığı Eğitim programında    son yıllarda Nufüs ve Vatandaşlık mevzuatında yapılan değişiklikler ele alındı.

 

Programda bir konuşma yapan ,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür YardımcısıYusuf Guni, Ülkenin 81 il ve ilçelerinde personellerinin canla başla hizmet üretmeye çalıştığını ifade ederken,  vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerinde teknolojik alt yapıyla daha kaliteli bir hizmet ürettiklerini belirten Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Güni , "Arkadaşlarımızın yeni konsept müdürlüklerinde özgüvenlerinin çok yüksek olduğunu gördük. Bu yıl içerinde düzenlenen eğitimlerle yıl içinde bütün personelimize yüz yüze eğitimler vermeye devam edeceğiz ." açıklamasında bulundu.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ÇORUM


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22