ÇUBUK BELEDİYESİ KOROSUNDAN YAZA MERHABA KONSERİ

Çubuk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ?Yaza Merhaba` konseri verdi.

23.05.2016 12:07:56 0
ÇUBUK BELEDİYESİ KOROSUNDAN YAZA MERHABA KONSERİ

Çubuk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ‘Yaza Merhaba' konseri verdi.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren esnaf, memur ve emeklilerinde aralarında bulunduğu toplumun her kesiminden vatandaşlardan oluşan Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 'Yaza Merhaba' konseri Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türk Halk Müziği sanatçısı koro şefi Cengiz Taşkent yönetiminde sahne alan Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konserinde Ankara türküleri başta olmak üzere Edirne’den Van’a, İzmir’den Malatya’ya Anadolu’nun dört bir yanından 20 eser seslendirdi. Koronun ve solistlerin söylediği hareketli türküler ile konukları coştururken, zaman zaman da duygusal türkülerle hüzünlendirdi. Konser boyunca izleyenlerin koro ve solistlerin seslendirdiği türkülere eşlik ettiği konserin sonunca tüm koro ekibi ayakta alkışlandı.

Sunuculuğunu Nermin Erdoğdu’nun yaptığı ve orkestrada Hüseyin Pala, Hakan Şenlik, Tolga Ünsal, Hüseyin Yıldır, Gökhan Yıldır, Hakan Özmutlu yer alırken, konserde sanatçılardan Gülay Aksu, Rabia Doğanay, Zekai Tunca, Elif Tuna, Mehmet Zekai Erkan, Gökhan Kayan, Ahmet Yılmaz, Necdet Karademirci, Mustafa Temizer, Fatih Derin solist olarak yer aldı.

Koroda emeği geçen herkese teşekkür eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, “Türkülerle dolu güzel bir akşam yaşattınız. Ağzınıza ve yüreğinize sağlık. Başta koro şefimiz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum”dedi.

Konsere Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Metin, Hasan Hüseyin Karakuş, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00