ÇUBUK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

Çubuk Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Haberleri 8.04.2016 09:12:46 0
ÇUBUK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

Çubuk Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Çubuk Belediyesi Başkanlık binasında gerçekleşen imza töreninden sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediye ile Hizmet-İş Sendikası arasında 2 aylık görüşmeler sonunda 68 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.
Toplu iş yapılan sözleşmeyle belediye personelinin daha verimli çalışarak, vatandaşlara daha hızlı hizmet sunacaklarını belirten Başkan Acehan, ’’2 aylık süre zarfından belediye ve işçiler için faydalı olabilecek çalışmaları değerlendirdik. Elbette ilk etapta hem ilçemizin, hem de belediyemizin menfaatlerini kollamak zorundayız. Bu belediye çalışanlarının yanında olmadığımız göstermez. Aynı zamanda çalışanların yanındayız. Belediyemizin imkanları dahilinde işçilerimizin haklarını koruduğumuza inanıyoruz ve emeği geçen tüm personellere teşekkür ediyorum’’ dedi.
Hizmet -İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere ise, işçilerin haklarını en iyi şekilde koruduklarını kaydetti.
Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Dere, ücretlerde yıllık yüzde 4 zam yapıldığını, sosyal paketlerde artırıma gidildiğini ve işçilere unvan verildiğini hatırlatarak, ’’Toplu iş sözleşmesinde üyelerimizin haklarını koruyarak uygun şekilde dengeleme ve ücret zammı anlaşmamız imzalanmıştır. Yapılan toplu sözleşme ile elde edilen birçok sosyal haklar sayesinde ücretler arasında dengelemeyi de sağlamış olduk’’ ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇUBUK


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78