Çubuk`ta Anaokulu öğrencileri uçurtma şenliği düzenledi

Çubuk Celal Tarman Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ?Uçurtma Şenliği? düzenlendi.

27.04.2016 08:54:40 0
Çubuk`ta Anaokulu öğrencileri uçurtma şenliği düzenledi

Çubuk Celal Tarman Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi.
Minik öğrenciler, ilk olarak 23 Nisan kapsamında hazırladıkları çeşitli gösterileri sundular. Daha sonra öğrencilere ve ailelerine yönelik at gösterisi sunuldu. Gösterilerin ardından minik öğrenciler ailelerinin yardımıyla yüzlerce uçurtmayı gökyüzüne bıraktı.
Rengarenk görüntülerin oluştuğu uçurtma şenliğinde minik öğrencileri, Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan yalnız bırakmayarak, onlarla birlikte uçurtma uçurdu.
Bu tür etkinliklerin önemine işaret eden Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, sevgiyle büyüyen çocukların gelecekte iyi bir nesil olacağını kaydetti.
Ülkemizdeki bütün çocukların bu şekilde mutlu olmasını dilediklerini aktaran Başkan Acehan, “Çocuklarla birlikte olmak onların mutluluğuna ortak olmak güzel bir duygu. Böyle sevgiyle, oyunla büyüyen çocuklarımız geleceğin iyi nesilleri olacak inşallah. Onun için sevinçliyiz. İnşallah ülkemizin bütün çocuklarının mutlulukla, sevinçle, sevgiyle, güzel ortamlarda yetişmesi, ülkemize hayırlı nesiller olarak hizmet etmeleri en büyük dileğimiz. Vatandaş olarak ülkemize hizmet etmeleri en büyük dileğimiz. Bu çocuklarımızın hayırlı bir vatandaş olarak ülkemize hizmet edeceğine inanıyorum. Bu yaşta ki ilgi, oyun ve kendilerine güvenleri olması öyle gösteriyor inşallah’’ diye konuştu.
Çubuk Celal Tarman Anaokulu Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte çocuklarla uçurtma uçurmanın keyfini yaşadıklarını söyleyen Kaymakam Şahin, “Çocukluğumuzu yaşıyoruz. Çocuklarla uçurtma şenliğine ortak olduk bugün. Hem 23 Nisan hem uçurtma şenliği hem de Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini birlikte değerlendiriyoruz. Çocuklarımızın mutluluğuna şahit oluyoruz. Tabi ki bizi bu görüntüler umutlandırıyor, inşallah onların yüzü hep gülsün” şeklinde konuştu.
Şenlikte Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi tarafından da çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04