ÇUKTOB BAŞKANI DEMİR?DEN FLAŞ YGS VE LGS ÇAĞRISI??

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, kriz içindeki Turizm sektörünün yaz sezonunu en az kayıpla atlatmanın arayışı içinde olduklarını belirterek, YGS ve LGS sınavlarının geriye çekilerek okulların erken kapanm

23.05.2016 16:33:07 0
ÇUKTOB BAŞKANI DEMİR?DEN FLAŞ YGS VE LGS ÇAĞRISI??

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, kriz içindeki Turizm sektörünün yaz sezonunu en az kayıpla atlatmanın arayışı içinde olduklarını belirterek, YGS ve LGS sınavlarının geriye çekilerek okulların erken kapanmasını talep etti. 
Turizm sektörü 2016 yazını en iyi şekilde değerlendirmenin arayışı içinde. Bu bağlamda alternatif görüşler ortaya koyan Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, 17 Haziran’da kapanması planlanan eğitim ve öğretim yılının daha erken bir tarihe alınmasını tale petti. Bu bağlamda öğrencilerin gireceği LGS ve YGS sınavlarının da erken bir tarihe alınmasını isteyen Başkan Demir, “Şuan turizmciler olarak iç pazarda ne yapabilirizin derdindeyiz. Bunun için de eğitim öğretim sezonunun erken tamamlanması, tatil planları yapan iç pazardaki turisti harekete geçireceğini düşünüyoruz” dedi. 

HEDEF İÇ PAZAR LGS ve YGS sınavlarının erken bir tarihe alınması ve okulların erken kapanması ile birlikte iç pazarda bir hareketlilik yaşanacağını beklediklerini de söyleyen Başkan Demir, “Ülke ekonomisinin lokomotifi halindeyken bugfün can çekişen Turizm Sektörünü hareketlendirmek için taşın altına elimizi koyduk. Hükümetimizin de desteği ile 2016 turizm sezonunu en az kayıpla atlatmayı istiyoruz. Bu konuda hükümetimizin yanımızda olmasını ve taleplerimizi dikkate almasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00