ÇUKTOB BAŞKANI MURAT DEMİR`DEN ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir,Çukurova turizmine ivme kazandırmak için ziyaretlerini sürdürüyor

Turizm 1.05.2016 15:05:54 0
ÇUKTOB BAŞKANI MURAT DEMİR`DEN ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM


Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir,Çukurova turizmine ivme kazandırmak için ziyaretlerini sürdürüyor.Ziyaretleri kapsamında Adana'da bulunan Otel Şenbayrak City'e giden Murat Demir burada Otel Sahibi Kenan Şenbayrak ve Otel Şenbayrak City Genel Müdürü aynı zamanda ÇUKTOB Yönetim Kurulu Saymanı Mehmet Ali İçen ile biraraya geldi.

Çukurova'da turizmin sorunları ve beklentilerin konuşulduğu toplantıda Demir, "Hedefimiz Çukurova’nın turizm pastasını büyütmek.Çukurova’nın turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bölgemizin turistik gelişimini ve dolayısıyla ülke turizminin gelişmesine katkıda bulunmak, en önemli hedef olarak benimsedik. Bu konuda bizlere her zaman destek veren ve yanımızda olan Otel Şenbayrak City'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Çukurova turizmine büyük katkı sunan Otel Sahibi Kenan Şenbayrak, Murat Demir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Şenbayrak, "Bölgemizdeki turizm faaliyetlerinin gelişmesi ve bölgeye katkı vermesini sağlamak için işbirliği içinde hareket edilmesi herkesin faydasına olacaktır. Gerekli alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgemiz Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu haline gelecektir. Biz, turizm paydaşları da merkezi idare ve yerel yönetimlerin destekleriyle bölgenin kalkınmasında üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmek için her zaman imkanlar dahilinde hazırız." diye konuştu.

Otel Şenbayrak City Genel Müdürü ve ÇUKTOB Yönetim Kurulu Saymanı Mehmet Ali İçen ise şunları söyledi:" 116 standart, 2adet king suit, 11adet özel konsept , 1 engelli, 9 adet suit olmak üzere toplam 139 oda,toplantı ve davet salonları ile bölge turizmin hizmetindeyiz. İş amaçlı seyahat eden misafirlerin ihtiyaçları için özel tasarlanmış çalışma alanlarıyla farklılık gösteren odalarda her türlü konfor misafirlerimize sunulmaktadır."

ARTUKLU HABER AJANSI


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29