ÇUKTOB BAŞKANI SÜRMELİ OTEL ÜYE ZİYARETİ

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, üye ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Adana Sürmeli Otelini ziyaret eden Demir, otel genel müdürü İsmail Canlı ile bir araya gelerek turizm sezonu öncesi bölge turizmi

Turizm 2.05.2016 21:23:54 0
ÇUKTOB BAŞKANI SÜRMELİ OTEL ÜYE ZİYARETİ

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, üye ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Adana Sürmeli Otelini ziyaret eden Demir, otel genel müdürü İsmail Canlı ile bir araya gelerek turizm sezonu öncesi bölge turizmi için bilgi alış verişinde bulundu.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, sürekli olarak sürdürdüğü üye ziyaretlerini Adana Sürmeli Oteli ile sürdürdü. Burada otel genel müdürü İsmail Canlı ile bir araya gelen Başkan Demir, yaz sezonu öncesinde bölge turizmi hakkın da bilgi alışverişinde bulundu. Turizm sektörü olarak yaz sezonu öncesi tedirgin olduklarını söyleyen Başkan Demir, Bölge Turizminin canlanması için topyekün bir çalışma yapılması gerektiğine dikkat çekti. Adana’nın en büyük otelleri arasında yer alan Sürmeli Oteli’nin bölge turizmi açısından önemli bir yere sahip olduğunu da söyleyen Başkan Demir, “Adana'nın iş ve alışveriş bölgesinin merkezinde bulunan Sürmeli Adana Otel, kaliteli hizmet anlayışı ile de Bölge Turizmine canlılık veren tesislerimizden. Türk Otelciliğinin ilk 5 yıldızlı otellerinden olan Sürmeli Otel, Adana’da başlayan serüvenini, zaman içinde kendini sürekli geliştirerek, İstanbul, ve Ankara ‘ya da taşıdı.40 yıllık otelcilik deneyimini, çağdaş ve güncel uygulamalar ile birleştirerek, dinamik Türk otelcilik sektöründe vazgeçilmez bir "klasik" haline gelmeyi başardı” dedi.
Bölge turizminin canlanması için ÇUKTOB üyeleri ile sürekli bilgi alış verişi yaptıklarını da söyleyen Başkan Demir, “Bu bağlamda bölgedeki üyelerimizle sürekli olarak bir araya gelmeye çalışıyoruz. Birlikte bölge turizmini canlandırmak ve arzu ettiği yere kavuşabilmesi için topyekün eylem yapma kararı alıyoruz. Bugünde bir araya geldiğimiz Adana Sürmeli Oteli ve değerli yetkilileri ile konuyu masaya yatırdık. Bölge turizmcisi olarak el ele verdiğimiz takdirde hedeflediğimiz noktaya ulaşabileceğimizden şüphem yok” dedi.
Ziyarette konuşan Adana Sürmeli Otel Genel Müdürü İsmail Canlı da konu ile ilgili üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00