CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;``SIRTINI EMPERYALİSTLERE DAYAYAN KİRALIK KATİLLERE GEREKEN DERS VERİLDİ``

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Mardin İl Kongresi?nde yaptığı konuşmada, ?Devletimiz, hem sırtını emperyalistlere dayayan kiralık katillere hem de o kiralık katiller sürüne sırtını dayayan sözde siyasetçilere hak ettiği dersi vermiştir, verecektir Hiç şü

Mardin 17.03.2018 14:59:01 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;``SIRTINI EMPERYALİSTLERE DAYAYAN KİRALIK KATİLLERE GEREKEN DERS VERİLDİ``

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Mardin İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Devletimiz, hem sırtını emperyalistlere dayayan kiralık katillere hem de o kiralık katiller sürüne sırtını dayayan sözde siyasetçilere hak ettiği dersi vermiştir, verecektir Hiç şüphesiz anayasa, hukuk ve kanunlar çerçevesinde siyaset yapmak isteyenlere demokrasimizin imkânları sonuna kadar açıktır” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mardin 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Kongre öncesinde kendisini bekleyen vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından kongrenin yapılacağı salona geçerek partililere hitap etti.

“ÇUKUR EYLEMLERİYLE NE YAPILMAK İSTENDİĞİNİN DAHA İYİ FARKINA VARIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “Bugün Afrin’e, Mümbiç’e ve bölücü örgütün işgali altındaki diğer bölgelere baktığımızda, Kobani olaylarıyla, çukur eylemleriyle ne yapılmak istendiğinin çok daha iyi farkına varıyoruz. Şayet biz sizlerin desteğiyle oyunu bozmasaydık, ülkemizin nasıl karanlık bir gelecekle karşı kaşıya kalacağını bugün çok daha iyi anlıyoruz. Meselenin siyasetle, demokrasiyle, hak ve özgürlük talepleriyle hiçbir alakasının olmadığı, tek hedefin vatanımızı parçalamak olduğu şimdi daha iyi anlaşılıyor. Bugün söylediklerimiz işte tek tek ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“KÜRT KARDEŞLERİMİN BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN NEYE HİZMET ETTİĞİNİ DAHA NET KAVRADIKLARINA İNANIYORUM”

“Bölücü örgütün coğrafyamızı kan gölüne çevirmek isteyenlerin maşası olduğu şimdi çok daha iyi görülüyor” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu örgüt, camileri kurşunlayacak, Mushaf’ın içine bomba düzeneği yerleştirecek kadar İslam düşmanı bir örgüttür. Bu örgüt, masum sivilleri canlı kalkan olarak kullanacak kadar gözü dönmüş bir yapıdır. Bu örgüt, canını kurtarmak için kaçan sivilleri, ana kucağındaki bebekleri dahi katledecek kadar vahşi bir örgüttür. Ne Kürt kardeşlerimin, ne Arap kardeşlerimin, ne de bölgedeki diğer halkların bunların gözünde hiçbir değeri, hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur. Ben gerek ülkemizde yaşanan hadiselerin, gerekse Suriye’de şahit olduklarımızın herkes için bir uyanışa vesile olduğunu düşünüyorum. Özellikle Kürt kardeşlerimin, bölücü örgütün kime ve neye hizmet ettiğini artık çok daha net bir şekilde kavradıklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“SİYASET SÖYLEYECEK SÖZÜ OLANLAR İÇİN EN BÜYÜK FIRSAT”

Bölücü terör örgütünün tek bir vatandaşın dahi canına, malına veya namusuna kast etmesine müsaade edilmeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devletimiz, hem sırtını emperyalistlere dayayan kiralık katillere hem de o kiralık katiller sürüne sırtını dayayan sözde siyasetçilere hak ettiği dersi vermiştir, verecektir. Hiç şüphesiz anayasa, hukuk ve kanunlar çerçevesinde siyaset yapmak isteyenlere demokrasimizin imkânları sonuna kadar açıktır. Siyaset; söyleyecek sözü, hayata geçirecek projesi, millete ve ülkeye faydalı teklifi olanlar için halen en büyük fırsattır. Ancak milletten aldığı yetkiyi istismar edenlere, vatandaşlarımızın kendilerine sunduğu imkânları Kandil’deki çapulculara peşkeş çekenlere de kesinlikle müsamaha göstermeyiz” dedi.


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62